Ευλογία οι πρόσφυγες λέει η Τασία Χριστοδουλοπούλου

Διαβάστε επίσης

Η δήλωση της κας Τασίας Χριστοδουλοπούλου, πρώην αναπληρώτριας υπουργού μεταναστευτικής πολιτικής μοιάζει πραγματικά απίστευτη. Κι όμως την έκανε, με την ίδια ελαφριά μποέμικη διάθεση που έκανε και τις δηλώσεις περί «λιασίματος». Αυτή τη φορά η κ. Χριστοδουλοπούλου ξεπέρασε τον εαυτό της πως τα νησιά πλούτισαν αφού οι Σύριοι κάνουν τζίρο στα μαγαζιά τους!!!

Κανονικά ο Τσίπρας θα έπρεπε να την πετάξει πάραυτα, όπως έκανε και με τον Μητρόπουλο. Το ζήτημα δεν είναι μόνο να μην φοροδιαφεύγει ένας πολιτικός αλλά και να μην… μυαλοφεύγει. Φαίνεται πως το δεύτερο, αν και εξίσου επικίνδυνο με το πρώτο, δεν τυγχάνει της προσοχής του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ, τουλάχιστον όσο επιβάλλουν οι δυσμενείς περιστάσεις μέσα στις οποίες βρίσκεται η χώρα.

Η υπουργός που επί έξι μήνες έβλεπε απλά τα καραβάνια να περνούν και δεν κούνισε ούτε το μικρό δακτυλάκι της για να υπάρξει μια στοιχειώδη διαχείριση της μεγαλύτερης κρίσης που γνωρίζει αυτή τη στιγμή η Ευρώπη, βγαίνει κι από πάνω με το να προκαλέσει ανοιχτά τις τοπικές κοινωνίες που σηκώνουν το βάρος του προβλήματος. Με μια απαράδεκτη γενίκευση κάποιων ατυχών περιστατικών πάει να κάνει αυτά που έκανε κι ο Πάγκαλο με το μνημόνιο. Όπως χαρακτήρισε ο Πάγκαλος το μνημόνιο σαν ευλογία έτσι περίπου πάει να μας πει σήμερα η κ. Χριστοδουλοπούλου πως οι πρόσφυγες είναι ευλογία για τα νησιά.
Αν τα κάνει μόνη της, ο κ. Τσίπρας πρέπει να πάρει θέση. Αν όχι, τότε έχουμε σοβαρό πρόβλημα.

Παλαιότερα άρθρα: