Κέρδισε η ανθρωπιά στον φιλικό αγώνα μπάσκετ της Κυριακής

Διαβάστε επίσης

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η φιλανθρωπική εκδήλωση που έγινε την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου και την ευγενική υποστήριξη της εταιρείας ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ στο δημοτικό γυμναστήριο Αμαρουσίου στον Άγιο Θωμά.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης διεξήχθη φιλικός αγώνας μπάσκετ μεταξύ του Συλλόγου Παλαίμαχων Αθλητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος (Σ.Π.Α.Κ.Ε.) και της ομάδας μπάσκετ της εταιρείας ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ, καθώς και mini αγώνας μπάσκετ από τον σύλλογο Ο.Φ.Η. Ηρακλείου.

GGK_1749

GGK_1867

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η ευαισθητοποίηση των πολιτών και η ενίσχυση κοινωνικών δομών που στοχεύουν στην υποστήριξη συνανθρώπων μας που το έχουν ανάγκη.

GGK_2131

«Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε και πολλά και σπουδαία», είπε, μεταξύ άλλων, στον χαιρετισμό που απηύθυνε ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνοντας Σύμβουλος της εταιρείας ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ Δημήτρης Δημητριάδης πριν από την έναρξη του φιλικού αγώνα τονίζοντας με αυτόν τον τρόπο την ανάγκη που υπάρχει για συνεργασία και κοινή προσπάθεια εν μέσω βαθιάς οικονομικής κρίσης της χώρας.

Ο κύριος Δημητριάδης υπογράμμισε την τεράστια σημασία που έχει η φιλανθρωπική δράση και η κοινωνική προσφορά που προσφέρουν τα ιδρύματα και οι φορείς για τη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής καθώς και την σημασία της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Κλείνοντας, ο κύριος Δημητριάδης, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι «Οι καιροί ζητούν συνεργασία και κοινή προσπάθεια. Γιατί μόνο έτσι μπορούμε να κάνουμε να ξανανθίσει το χαμόγελο στην πατρίδα μας. Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε και πολλά και σπουδαία. Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο όταν καταφέρνουμε να ενώσουμε χέρια, ιδέες και δυνάμεις προκειμένου να υπηρετήσουμε έναν σκοπό που αξίζει.

Κι αυτό το αποδεικνύουμε σήμερα με τον καλύτερο τρόπο. Είναι ένα καλό παράδειγμα που αξίζει να έχει και καλή συνέχεια.»

Εκτός από τον Αντιπρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός», κ. Δημήτρη Δημητριάδη, την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας «Μηχανικοί Μελετών και Εφαρμογών», κ. Χρήστος Γκολογιάννης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος, Γαβριήλ, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, κ. Γιώργος Πατούλης, ο, η κα Ζέπου Ελένη, Εκπρόσωπος Μορφωτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου «Άνθος», Μονής Ντουραχάνη Ιωαννίνων, και ο ιατρός κ. Κώστας Συρίγος, εκπρόσωπος του Νοσοκομείου «Σωτηρία».

GGK_2229

Ο κύριος Πατούλης στον χαιρετισμό υπογράμμισε τα παρακάτω:

«Όταν ο αθλητισμός ενώνεται με τις αξίες του μπάσκετ, τότε η κοινωνία έχει σωστά αντανακλαστικά και όλες οι δυσκολίες μπορούν να ξεπεραστούν. Μας τιμά ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος, ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας Ελπιδοφόρος».

Ο κύριος Γκολογιάννης, χαιρετίζοντας την εκδήλωση, τόνισε τον σεβασμό που αξίζουν οι άνθρωποι που αφιερώνουν τον ελεύθερο χρόνο τους ή ακόμη και την ζωή τους στην υποστήριξη των συνανθρώπων μας.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν πλήθος παλαίμαχων καλαθοσφαιριστών αλλά και ανθρώπων του πολιτικού γίγνεσθαι της χώρας μεταξύ των οποίων ήταν οι: Ανδρέας Λοβέρδος, Φραγκίσκος Αλβέρτης, Κώστας Τσαρτσαρής, Δημήτρης Παπανικολάου κ.α., ενώ έγινε τιμητική βράβευση τόσο της ΣΠΑΚΕ όσο και του Δημήτρη Παπανικολάου.

GGK_2253

GGK_1771

Παλαιότερα άρθρα: