“Γάμους στη σκιά του Ιερού Άθωνα” προτείνει στους κατοίκους της Βηρυτού ο Προαθωνικός Οργανισμός Τουρισμού

Διαβάστε επίσης

Οι εύρωστοι οικονομικά Λιβανέζοι, οι οποίοι ψάχνουν το ιδιαίτερο αλλά και το μοναδικό, προκειμένου να τελέσουν το γάμο τους στο ονειρικό Αιγαίο, έμειναν πραγματικά έκπληκτοι, όταν ανάμεσα στις ελληνικές προτάσεις που παρουσιάσθηκαν στη θεματική έκθεση Wedding Folies της Βηρυτού συνάντησαν για πρώτη φορά εκείνη που αναφερόταν «στους γάμους στη σκιά του Ιερού Άθωνα».

Στην ουσία ήταν η πρώτη απόπειρα του Προαθωνικού Οργανισμού Τουρισμού να φέρει σε επαφή την κατά το ήμισυ ομόθρησκη αγορά της Βηρυτού με ολόκληρο το εύρος της προαθωνικής χερσονήσου έτσι, ώστε η γαμήλια τελετή και ο μήνας του μέλιτος να αποτελούν για τους μελλόνυμφους θεματική επιλογή με ταυτότητα και άποψη.

Οι συναντήσεις εξάλλου των στελεχών του Οργανισμού με εκπροσώπους τουριστικών γραφείων που διοργανώνουν γαμήλιες τελετές/διακοπές κατά το μήνα του μέλιτος αλλά και με wedding planners σφράγισαν με επιτυχή τρόπο τη συμμετοχή, η οποία στόχευε μεταξύ άλλων στην ανίχνευση της αγοράς αλλά και στον εντοπισμό των στοιχείων εκείνων που –αξιοποιούμενα– θα συνθέσουν ολοκληρωμένο προωθητικό σχέδιο.

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο BIEL–Beirut International Exhibition & Leisure Center της Βηρυτού από τις 19 μέχρι και τις 22.2.15, συγκεντρώνοντας χιλιάδες επισκέπτες. Η συμμετοχή του Οργανισμού ως συνεκθέτη του δικτύου Your Wedding in Greece συνοδεύτηκε από προώθηση αφιερώματος σε ομώνυμη πολυτελή έκδοση αλλά και από διανομή ειδικού ενημερωτικού υλικού στην αραβική και γαλλική γλώσσα.

Παλαιότερα άρθρα: