Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω δομικής συντήρησης

Διαβάστε επίσης

Εργασίες βαριάς συντήρησης έχουν προγραμματιστεί στο πλαίσιο της τακτικής δομικής συντήρησης της ζεύξης Ρίου – Αντιρρίου από τις 12 Απριλίου και ώρα 06:00 έως τις 16 Απριλίου στις 22:00. Κατά το διάστημα των εργασιών θα ισχύουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις καθ’ όλη την διάρκεια του 24ώρου στην κατεύθυνση προς Ρίο, που περιλαμβάνουν τοπικό αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας και κυκλοφορία στην αριστερή λωρίδα του δυτικού καταστρώματος μεταξύ των χιλιομετρικών θέσεων 4+000 έως 3+820.

Οι εργασίες αφορούν στη μερική αντικατάσταση αρμού διαστολής (Ν16) της γέφυρας πρόσβασης Αντιρρίου.

Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μπορεί να παραμείνουν σε ισχύ έως τις 21 Απριλίου και ώρα 22:00. Για τη διέλευση πεζών, θα παραμένει ανοιχτό τουλάχιστον ένα από τα δύο πεζοδρόμια που διαθέτει η Γέφυρα.

Επιπλέον, καθ’ όλη τη διάρκεια των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, θα ισχύουν περιορισμοί για τη διέλευση υπερμεγέθων οχημάτων. Σε αυτή την περίπτωση και για την αποφυγή ταλαιπωρίας, θα πρέπει να ενημερώνεται εγκαίρως το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας υπερμεγέθων οχημάτων (http://www.gefyra.gr/security/Megala-fortia-Eidika-fortia/) για την  εξέταση του αιτήματος.

 

 

Παλαιότερα άρθρα: