Γεωργιάδης: «Δεν θα υπάρξει καμία έξοδος από τα Μνημόνια τον Αύγουστο»

Διαβάστε επίσης

Ξεκάθαρος ως προς τη θέση της Νέας Δημοκρατίας για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων εμφανίστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης καλώντας την κυβέρνηση να εμφανιστεί με μια ενίαια θέση.
Ή θα έχουμε ενιαία κυβερνητική θέση ή η ΝΔ δεν θα μπει στα παιχνιδία Τσίπρα-Καμμένου» είπε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ με αφορμή τη διαφωνία που εξέφρασε ο Πάνος Καμμένος για το ενδεχόμενο χρήσης του όρου «Μακεδονία» στην ονομασία των Σκοπίων.

«Εάν δεν μπορούν ως κυβέρνηση να έχουν μια ενιαία θέση τότε μιλάμε για παντελή καραγκιοζιλικία» πρόσθεσε.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης επιτέθηκε και στον Αλέξη Τσίπρα τον οποίο χαρακτήρισε «παντελώς τυχοδιώκτη» με αφορμή την ανάρτηση στο λογαριασμό του πρωθυπουργού στο Twitter για την επένδυση στο Ελληνικό. «Ένας άνθρωπος που ταυτόχρονα υποστηρίζει ότι το Ελληνικό δεν πωλείται γιατί είναι η ψυχή της αριστεράς και μετά πανηγυρίζει για την επένδυση, είναι ικανός για τα πάντα» είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα τόνισε οτι δεν υπάρχει «καμία έξοδος από το Μνημόνιο τον Αύγουστο του 2018. Αυτό που ενδεχομένως να υπάρξει είναι η έξοδος από τη δανειακή σύμβαση. Τίποτα δεν θα αλλάξει όσον αφορά τον έλεγχο». Προειδοποίησε, δε, ότι αν περάσει η λογική του «ξοδεύτε ασύστολα» τότε «η Ελλάδα θα βρεθεί σε χειρότερη κατάσταση από το 2010.

Παλαιότερα άρθρα: