Γεωργιάδης: «Τα παιδιά θα κάνουν Χριστούγεννα με τα παιχνίδια τους»

Διαβάστε επίσης

Για τα φετινά Χριστούγεννα και τους περιορισμούς που έχει επιβάλλει η πανδημία στους καταναλωτές μίλησε σήμερα το πρωί ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο ίδιος είπε ότι το click away βοήθησε πολλές μικρές επιχειρήσεις να πάρουν μια ανάσα, ενώ έδωσε χαρά στα παιδιά που θα κάνουν Χριστούγεννα με τα παιχνίδια τους.

Για τα σούπερ Μάρκετ τόνισε ότι «τα μέτρα σε γενικές γραμμές τηρούνται και λίγα πρόστιμα έχουν επιβληθεί σε σούπερ μάρκετ. Με βάση τα στοιχεία της ιχνηλάτησης των κρουσμάτων προκύπτει ότι δεν έχει φανεί κάποια ιδιαίτερη διασπορά στα σούπερ μάρκετ, κάτι που σημαίνει ότι τα μέτρα τηρούνται. Αναπόφευκτη η κίνηση στα ΚΤΕΛ για την παραλαβή δεμάτων από τη στιγμή που απαγορεύθηκε η μετακίνηση από νομό σε νομό»,

Παράλληλα, απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνουν ρεβεγιόν, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση έχει πάρει τις αποφάσεις της και δεν θα θέσει σε κίνδυνο του πολίτες: «αν θέλαμε την ενθάρρυνση των ρεβεγιόν δεν θα βάζαμε κανένα μέτρο. Φοβόμαστε τα ρεβεγιόν, είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος που απειλεί να τινάξει στον αέρα όσα χτίσαμε με μεγάλο κόπο και κόστος. Καταλαβαίνω την ανάγκη να δούμε τους συγγενείς και να περάσουμε όμορφα, όμως δυστυχώς αυτός ο ιός τρέφεται από τις δικές μας χαρές και τις μετατρέπει σε λύπες και τραγωδίες. Το 2021 θα έρθει το εμβόλιο και του χρόνου θα έχουμε την ευκαιρία να περάσουμε όμορφα στο ρεβεγιόν».

Παλαιότερα άρθρα: