Γεωργιάδης: Γλείφεις τον ΣΥΡΙΖΑ; Παπαδάκης: Είσαι ο μεγαλύτερος κωλοτούμπας της πολιτικής

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Μπαλτάς

Απίστευτες αλληλοκατηγορίες και χαρακτηρισμοί στον αέρα, εκτοξεύθηκαν μεταξύ του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνη Γεωργιάδη και του παρουσιαστή της πρωινής εκπομπής του ANT1, Γιώργου Παπαδάκη.

Μάλιστα σε μια στιγμή της έντονης λογομαχίας, ο δεύτερος σηκώθηκε όρθιος, προειδοποιώντας τον κ. Γεωργιάδη με τη φράση «μη σηκωθώ».

Το επεισόδιο μεταξύ των δύο ανδρών, ξεκίνησε όταν σε μια στιγμή, που ο κ. Παπαδάκης προσπαθούσε να βάλει τάξη στη συζήτηση, ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να σεβαστούν το γεγονός ότι είναι ο ίδιος υπεύθυνος για τον ορισμό της θεματολογίας και να μην μεταφέρουν τα λεγόμενά τους από το twitter η από το προηγούμενο μέσο στο οποίο μιλούσαν.

Ο κ. Γεωργιάδης αναρωτήθηκε αν ο παρουσιαστής αναφερόταν σε εκείνον και τότε ξεκίνησε μια λογομαχία των δύο η οποία κλιμακώθηκε τόσο, που ο βουλευτής ρώτησε ευθέως το δημοσιογράφο αν «γλείφει τον ΣΥΡΙΖΑ» κάτι που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του κου Παπαδάκη.

Αφού προς στιγμήν ξεκαθαρίστηκε το ζήτημα και οι θεατές νόμιζαν ότι έληξε, ο κ Παπαδάκης σημείωσε πως «ο τελευταίος που μπορεί να τον κρίνει ως δημοσιογράφο» είναι ο Άδωνης Γεωργιάδης, τον οποίο και κατήγγειλε ως το μεγαλύτερο κωλοτούμπα της πολιτικής. Για να στηρίξει μάλιστα την κατηγορία, αναφέρθηκε σε «ύβρεις εναντίον του σημερινού Προέδρου της Δημοκρατίας».

Παλαιότερα άρθρα: