Για 11,75 εκατ. ευρώ πουλήθηκε η βίλα Ψυχάρη στο Πόρτο Χέλι από την Alpha Bank

vila psyxari 605
Διαβάστε επίσης

Για το ποσό των 11,75 εκατ. ευρώ, υπερδιπλάσιο δηλαδή της αρχικής τιμής εκκίνησης που είχε οριστεί στα 4,7 εκατ. ευρώ, πουλήθηκε η παραλιακή βίλα του Σταύρου Ψυχάρη στο Πόρτο Χέλι.

Το ακίνητο πουλήθηκε σήμερα μέσω ηλεκτρονικού πλειστηριασμού από την Alpha Bank. Πρόκειται για παραλιακή έπαυλη σε έκταση 20.741 τ.μ. που περιλαμβάνει μια διώροφη μονοκατοικία με υπόγειο, ισόγειο, χώρο στάθμευσης και πισίνα.

Η βίλα βρίσκεται στη θέση «Μετόχι» Αγίου Αιμιλιανού της Δ.Κ. Πορτοχελίου της κτηματικής περιφέρειας του Δήμου Ερμιονίδας και η αξία της αποτιμήθηκε στα 4,7 εκατ. ευρώ. Ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός έγινε σε συμβολαιογραφείο του Κρανιδίου και υπήρχαν τρεις υποψήφιοι αγοραστές ο καθένας από τους οποίους είχε καταθέσει εγγυητική επιστολή 1,5 εκατ. ευρώ.

Όπως έγινε γνωστό, πλειοδότης αναδείχθηκε μια offshore εταιρεία, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες ανήκει σε Έλληνα εφοπλιστή.

Η παραλιακή έπαυλη του πρώην ισχυρού ανθρώπου των Media, η οποία βρέχεται από θάλασσα και συνορεύει με δάσος, θεωρείται «φιλέτο» για το real estate της περιοχής που έχει χαρακτηριστεί ως η «ελληνική Ριβιέρα». Η διώροφη κατοικία, έχει συνολικό εμβαδόν 600 τ.μ..

Για τον προσεχή Μάιο έχει προγραμματιστεί και ο πλειστηριασμός κατοικίας του Ψυχάρη στο Κολωνάκι, με τιμή εκκίνησης τα 478.000 ευρώ, η οποία μάλιστα ανήκει στη σύζυγο του πρώην εκδότη, Χριστίνα Τσούτσουρα.

Πηγή: zougla.gr

Παλαιότερα άρθρα:

2 απαντήσεις στο “Για 11,75 εκατ. ευρώ πουλήθηκε η βίλα Ψυχάρη στο Πόρτο Χέλι από την Alpha Bank”

  1. 389730 1450Often the Are usually Weight reduction plan is unquestionably an low-priced and flexible weight-reduction strategy product modeled on individuals seeking out shed some pounds combined with at some point preserve a far healthier your life. la weight loss 456983

Σχολιάστε