Γιάννης Πλακιωτάκης : To αίτημα για προσφυγή στις κάλπες πιο επίκαιρο από ποτέ

Διαβάστε επίσης

Ο βουλευτής Λασιθίου της ΝΔ Γιάννης Πλακιωτάκης,σε συνέντευξη του στο ΑΠΕ, σχολίασε ότι  «Η κυβέρνηση συνεχώς βάζει στόχους αλλά δυστυχώς δεν τους επιτυγχάνει»,, ενώ παράλληλα υπεραμύνθηκε του γεγονότος ότι «το αίτημα για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες είναι επίκαιρο όσο ποτέ».

Όσον αφορά το πεδίο της διαπραγμάτευσης με τους εταίρους μας ο κ.Πλακιωτάκης ερωτήθηκε  για το αν θα έχουμε πετυχημένο κλείσιμο της  3ης αξιολόγησης μέχρι το τέλος του χρόνου,  απαντώντας ότι «είναι απίθανο να ολοκληρωθούν τα 95 προαπαιτούμενα πριν το τέλος του 2017».

Υπό αυτό το πρίσμα και σχετικά με την δυνατότητα  της χώρας να δανείζεται από τις αγορές, ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ σημειώνει ότι «το ζητούμενο δεν είναι αν θα δανείζεται αλλά με τι όρους θα δανείζεται».

Επιπροσθέτως στο πολύ κρίσιμο ερώτημα  «εάν υπάρχει ιδεολογική σύγχυση στη ΝΔ» ο κ. Πλακιωτάκης υποστηρίζει ότι «σε ένα μεγάλο φιλελεύθερο κεντροδεξιό κόμμα εξουσίας είναι φυσικό να εκφράζονται πολλές απόψεις. Αυτό δεν σημαίνει ιδεολογική σύγχυση».

Τέλος απαντώντας στην ερώτηση  εάν «απαιτείται συνεννόηση σε μείζονα θέματα όπως τα Εθνικά», ο κ. Πλακιωτάκης υποστηρίζει ότι «ο διάλογος και η συνεννόηση είναι η πεμπτουσία της δημοκρατίας».

Παλαιότερα άρθρα: