Γιατί δεν μπορεί να κάθεται στον πάγκο του Άρη ο Κάμπος; Οι λόγοι και οι αιτίες του σοβαρού προβλήματος

Διαβάστε επίσης

Μεγάλο πρόβλημα έχει προκύψει από χθες με τον Πάουλο Κάμπος, ο οποίος από εδώ και πέρα δεν μπορεί να καθίσει στον πάγκο της ομάδας.

Από την αρχή ήταν δεδομένο πως βάσει ΚΑΠ, κανένας ξένος προπονητής δεν μπορεί να καθίσει σε πάγκο ομάδα της Γ` Εθνικής. Κάτι το οποίο αγνόησε η προηγούμενη διοίκηση των «κιτρίνων» σύμφωνα με το allaboutaris.com, η οποία δεν προσκόμισε καν τα έγγραφα του Βραζιλιάνου στην ΕΠΣΜ, ούτε όταν πήρε στα χέρια της την σχετική ειδοποίηση της ΕΠΟ στις 12 Δεκεμβρίου, όπως τόνισε ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ, Βαγγέλης Γραμμένος, σε επικοινωνία που είχε μαζί του το allaboutaris.

Βάσει του κανονισμού της Ομοσπονδίας λοιπόν, ο Κάμπος όχι μόνο δεν μπορεί να κάτσει ως προπονητής, αλλά ούτε με κάποια άλλη ιδιότητα, καθώς είναι αλλοδαπός. Ρατσιστικό; Κι όμως αυτή είναι η πραγματικότητα για τον τεχνικό του ΑΡΗ, αφού δεν μπορεί να δηλωθεί ούτε ως μεταφραστής, καθώς ο ΚΑΠ δεν έχει προσαρμοστεί στα δεδομένα διετίας για τους ξένους.

Η αμέλεια της προηγούμενης διοίκησης δημιουργεί ένα μεγάλο πρόβλημα για την ομάδα και μένει να φανεί αν μπορεί να βρεθεί κάποια φόρμουλα με την ΕΠΟ, αλλιώς ο Κάμπος θα γίνει προπονητής της… κερκίδας ή θα επιλέξει να μην συνεχίσει στην ομάδα.

Το θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό και κανείς δεν μπορεί να αντιληφθεί πώς επιλέχθηκε ένας προπονητής που δεν είχε δικαίωμα να καθίσει στον πάγκο της ομάδας. Προφανώς έτσι εξηγείται και η εμμονή στον Τοπαλίδη, του οποίου το δίπλωμα δηλώνονταν και έτσι εξηγείται όπως υποστηρίζει το allaboutaris.com πώς όλως τυχαίως Καμπος, Τοπαλίδης και Δάρλας ήρθαν στον ΑΡΗ από τον ίδιο εκπρόσωπο!

Να σημειωθεί ότι η όλη διαδικασία ξεκίνησε μετά από καταγγελία του συνδέσμου προπονητών και στις 16-1 η ΕΠΟ κοινοποίησε στον ΑΡΗ ότι ο Κάμπος δεν μπορεί υπό οποιαδήποτε ιδιαότητα να καθίσει στον πάγκο της ομάδας και προφανώς για αυτό δεν ευθύνεται ο Καλαιτζίδης όσο και αν κάποιοι προσπάθησαν να του το χρεώσουν και αυτό.

Παλαιότερα άρθρα: