Γιούνκερ: Ο Τραμπ πήρε την πρωτοβουλία για το σταυρωτό φιλί

Διαβάστε επίσης

Το φωτογραφικό στιγμιότυπο στο οποίο ο Ντόναλντ Τραμπ φιλά σταυρωτά τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους την Τετάρτη στην Ουάσιγκτον, σχολιάστηκε ευρέως.

Ο πρόεδρος της Κομισιόν διαβεβαίωσε σήμερα ότι την πρωτοβουλία για το σταυρωτό φιλί, που αντήλλαξαν οι δύο άντρες στο Οβάλ γραφείο, πήρε ο Αμερικανός πρόεδρος.

Την φωτογραφία, η οποία τραβήχτηκε στον Λευκό Οίκο όπου οι δύο άνδρες συναντήθηκαν με βασικό θέμα το εμπόριο, ανήρτησε ο Ντόναλντ Τραμπ στο Twitter την ίδια ημέρα.

Στο καρέ, Ντόναλντ Τραμπ και Ζαν Κλοντ Γιούνκερ φιλιούνται σταυρωτά: ο μεγιστάνας είναι γυρισμένος με την πλάτη στον φακό, ενώ ο επικεφαλής της Κομισιόν διακρίνεται να τον φιλάει στην περιοχή του λαιμού.   «Δεν γνώριζα ότι ήταν παρών κι άλλος φωτογράφος στο Οβάλ Γραφείο, όμως κατάφερε να αποτυπώσει το αίσθημα εκείνης της στιγμής.

Επιπλέον, ο Τραμπ ήταν εκείνος που δημοσίευσε τη φωτογραφία, όχι εγώ» συμπλήρωσε ο ίδιος.

Ο Αμερικανός πρόεδρος είχε συνοδεύσει τη φωτογραφία με το εξής σχόλιο: «Ξεκάθαρα, η Ευρωπαϊκή Ένωση, την οποία εκπροσωπούσε ο @JunckerEU και οι ΗΠΑ, που εκπροσωπούσα εγώ, αγαπιούνται!».

Παλαιότερα άρθρα: