Γιώργος Μαζωνάκης: Μπήκα στο ψυχιατρείο για να πάρω αναβολή από τον στρατό

Διαβάστε επίσης

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης θα παραχωρήσει ο τραγουδιστής, Γιώργος Μαζωνάκης όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην εμπειρία του με την υποχρεωτική στρατιωτική θητεία.

Καλεσμένος στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ είναι σήμερα ο δημοφιλής τραγουδιστής, Γιώργος Μαζωνάκης όπου μίλησε για το ξεκίνημα της καριέρας του καθώς και για το όταν κλήθηκε να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία.

Όπως είπε, στο δημοτικό έδινε αυτόγραφα ενώ σε έπειτα έμπαινε σε ταξί «και νόμιζα ότι με αναγνώριζαν». Στο πλαίσιο αυτό, ο τραγουδιστής τόνισε ότι η πίστη του στον Θεό τον κράτησε και «δεν έχασα τα μυαλά μου».

Στη συνέχεια μίλησε για τα πρώτα χρόνια της καριέρας του σημειώνοντας ότι ξαφνικά βρέθηκε σε ένα πολύ πετυχημένο σχήμα και είχε ήδη είχε αρχίσει να γίνεται «τεράστιος ντόρος με το θέμα του πώς χειρίζομαι το ελληνικό λαϊκό τραγούδι, όσον αφορά και την εμφάνιση και το τραγούδι».

Τότε, όπως αναφέρει, κλήθηκε να πάει στον στατό: «Παρουσιάζομαι λοιπόν και τις πρώτες εννέα ημέρες τις περνάω στο 414 στο ψυχιατρείο της Πεντέλης, όπου καταλαβαίνεις ότι όλοι ήταν στο δικό μου δωμάτιο».

Ο τραγουδιστής επικαλέστηκε «μια σοβαρή αγοραφοβία» λέγοντας ότι «με τρόμαζε περισσότερο το πως θα αντιμετώπιζα τον εαυτό μου με ξένους ανθρώπους γύρω γύρω».

«Αυτό τους εξήγησα εγώ. Εκείνοι με τοποθέτησαν εκεί μήπως και πάρω την αναβολή. Η ιστορία δεν είχε καλό τέλος, γιατί δεν πήρα την αναβολή και μπήκα στο στρατόπεδο» είπε ο τραγουδιστής.
Στο πλαίσιο αυτό, του είπαν, όπως αναφέρει, ότι είναι μια χαρά και πως θα του φύγει η αγοραφοβία. Ο αγαπητός τραγουδιστής αναφέρει ότι πέρασε δύσκολα στο ψυχιατρείο καθώς «δεν είχαμε πιρούνια, ήμουν μέσα σε κάγκελα, είχα συγκεκριμένες ώρες επισκεπτηρίου, δεν ήταν η καλύτερη εμπειρία».

Παλαιότερα άρθρα: