Όλα όσα είπε ο Γιώργος Μαζωνάκης στο iDRadio για τον νέο του δίσκο [ΗΧΗΤΙΚΟ]

mazonakis_giorgos2012
Διαβάστε επίσης

Συνέντευξη-Παρουσίαση: Δ.Τζάκα & Χ.Αντωνάρας,
για λογαριασμό του iDRadio

Ο Γιώργος Μαζωνάκης και οι “πολυμορφικού χαρακτήρα” δισκογραφικές δουλειές του, όπως προτιμάει να τις χαρακτηρίζει , έχουν “κλέψει” την καρδιά κάθε Έλληνα λάτρη της λαϊκής μουσικής. Φέτος, ανανεωμένος, πιο ώριμος και με οδηγό το συναίσθημα επιδιώκει να συναρπάσει το κοινό του, για ακόμη μία φορα, με το νέο του προσωπικό ολοκληρωμένο άλμπουμ με τον γενικό τίτλο «Το παράξενο με μένα». Το νέο άλμπουμ περιέχει δέκα νέα τραγούδια που τον εκφράζουν πραγματικά, ουσιαστικά και εσωτερικά, τραγούδια ισχυρά με λόγο ύπαρξης στην ολότητά τους. Σύνθεση και στίχοι υπογεγραμμένα από τους: Γιώργο Σαμπάνη, Ελένη Γιαννατσούλια, Νίκο Γρίτση, Vasilaros, Παναγιώτη Λιγνό, Κυριάκο Παπαδόπουλο, Κώστα Σταυρουλιδάκη και Δημήτρη Φάκο.

Ακόμη, συναντάμε στο άλμπουμ αυτό το “Ποτέ , ποτέ” σε στίχους και μουσική του Γιάννη Πάριου.

Το «Τέρμα», τη μεγαλύτερη επιτυχία του φετινού χειμώνα, θα το βρούμε στο νέο cd και σε μία νέα διαφορετική εκτέλεση από τους Teo Tzimas & Petros Karras.

Η διεύθυνση παραγωγής είναι του Κώστα Καλημέρη.

Φυσικά βρεθήκαμε στην παρουσίαση του δίσκου του που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας στο City Link. Αν μπορούσαμε να περιγράψουμε τον χαρακτήρα του Γιώργου Μαζωνάκη, αλλά και τη στάση του απέναντι στους δημοσιογράφους με τρείς λέξεις, αυτές θα ήταν οι εξής: Πρόθυμος, συνεργάσιμος, καλοσυνάτος.

Στη συνέντευξη που μας παραχώρησε απάντησε με ειλικρίνεια σε ερωτήματα που του θέσαμε για τη δουλειά του, αλλά και σε πιο προσωπικές ερωτήσεις πάντα σε άμεση σχέση με το δίσκο του.

Διαβάστε τη συνέντευξη που μας παραχώρησε ο Γιώργος Μαζωνάκης:

«Θεωρώ τον εαυτό μου ευλογημένο». Αυτά ήταν λόγια του Γιώργου Μαζωνάκη όταν ρωτήθηκε για την συνεργασία του με τον Γιάννη Πάριο. “Όταν ο Γ. Πάριος έγραψε το τραγούδι, μου είπε ότι θα μπορούσα να το πω εγώ, για εμένα αυτό δεν ήταν απλά συγκινητικό, δεν ήταν απλά χαρά μου και τιμή μου, διότι πριν από αρκετά χρόνια στο ωδείο η δασκάλα μου Άννα Διαμαντοπούλου μου είχε πει πολλές φορές να τραγουδήσω Πάριο. Το γεγονός ότι μετά από τόσα χρόνια τραγουδάω ένα τραγούδι δικό του, το οποίο ο ίδιος μου έχει προτείνει, το έχει ακούσει και μου έδωσε συγχαρητήρια, για εμένα είναι ευχής έργον.

Το “τέρμα” ήταν αναμφίβολα το hit της χρονιάς

«Δεν υπάρχει “μυστικό” επιτυχίας, όλα γίνονται φανερά και πόσο μάλλον για ένα τραγούδι που έκανε χαμό, με οδηγεί το ένστικτό μου».

Αυτό, όμως, που κάνει τη διαφορά είναι η αγάπη που έχει στα τραγούδια του.

«Τα τραγούδια μου δεν είναι εμπορική επιλογή, τα επιλέγω με αυτά που έχω μέσα μου. Είναι μια ανάγκη μου! Όλα τα τραγούδια μου τα λέω παιδιά μου, κανείς δεν λέει ότι στο ένα παιδί έχω περισσότερη αδυναμία. Γι’ αυτό και το νέο μου υλικό είναι 9 τραγούδια, αλλιώς θα ήταν 15-30. Επειδή δεν μπορώ να ξεχωρίσω κανένα από τα 9, είναι εκεί που είναι».

 Το τέλος της τριλογίας

«Αυτό σημαίνει εξέλιξη προσωπική και επαγγελματική. Ωρίμανση μέσα από αυτό, όσον αφορά εμένα τον ίδιο αλλά και τη δουλειά μου».

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ:

Παλαιότερα άρθρα: