Το Αριστείο “Γυναίκας της Χρονιάς” στην Ρόδη Κράτσα

Διαβάστε επίσης

Την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017, ώρα 11:15, στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής (Σταδίου 13, Πλατεία Κολοκοτρώνη), θα πραγματοποιηθεί η ετήσια εκδήλωση του Συνδέσμου Γυναικών Θεσσαλονίκης Μακεδονίας “εν Αθήναις” επ’ ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, όπου θα απονεμηθεί το Αριστείο “Γυναίκας της Χρονιάς” στην Ρόδη Κράτσα, τ. Αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Πρόεδρο του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κ. Καραμανλής.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδήλωσης:

Η Πρόεδρος του Συνδέσμου κυρία Καίτη Γάκη-Καψή θ’ αναφερθεί στην ιστορική επέτειο της 8ης Μαρτίου ως Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και στην απόφαση των μελών του Συνδέσμου ν’ απονείμουν το Αριστείο “Γυναίκας της Χρονιάς 2017” στην Ρόδη Κράτσα ως αναγνώριση του πολύπλευρου ευρωπαϊκού και διεθνούς έργου της και της σημασίας του για τις νέες προκλήσεις Ευρώπης και Ελλάδας εν όψει της συμπλήρωσης 60 χρόνων από την υπογραφή της Συνθήκης της Ε.Ο.Κ. στην Ρώμη.

Στην συνέχεια, για την προσωπικότητα και το έργο της τιμώμενης θα μιλήσουν ο τ. Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Δημ. Σιούφιας, η Πρύτανης κα Ελένη Αρβελέρ, ο καθηγητής διεθνών Σπουδών του Παντείου κ. Δημ. Καιρίδης και η ευρωβουλευτής κα Εύα Καϊλή.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Πληροφορίες: 210-9848 966, 210-3625305

Αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ.

Παλαιότερα άρθρα: