Η ανταπάντηση Δένδια στο rizopoulospost

Διαβάστε επίσης

“Σε συνέχεια της νέας ανάρτησης στην ιστοσελίδα σας, η οποία ακολούθησε την απάντησή μου, σας αποστέλλω ηλεκτρονικά αντίγραφο της απόδειξης πληρωμής του γεύματος που παρέθεσα σε φίλους Δημάρχους στο πλαίσιο των εορτών.

Παρά το ότι εκ πεποιθήσεως αποφεύγω να δημοσιοποιώ τέτοια ζητήματα, οφείλω να σας επισημάνω ότι στον σύντομο χρόνο που εκτελώ τα καθήκοντα του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, φρόντισα μεταξύ άλλων να καταργηθεί η διαχρονική πρακτική των δωρεάν γευμάτων. Πέραν της έκπληξης στο Υπουργείο δημιουργήθηκε και ένα «διαδικαστικό» ζήτημα, καθώς δεν είχε αντιμετωπιστεί μέχρι τότε ο τρόπος τιμολόγησης των γευμάτων αυτών. Για τον λόγο αυτό άλλωστε αντί των συνήθων παραστατικών, υπογράφεται η σχετική βεβαίωση είσπραξης (όπως η συνυποβαλλόμενη) ποσού ίσου με τα οικεία με το κάθε γεύμα τιμολόγια προμηθειών υλικών (τα οποία όποτε επιθυμείτε είναι στη διάθεση σας προς επίδειξη).

Κύριε Διευθυντά Σύνταξης της ιστοσελίδας,

Ελπίζω πλέον να γίνεται αντιληπτό ότι στο πρόσωπο μου βρίσκετε έναν υπέρμαχο των θέσεων σας περί διαφάνειας και χρηστής διαχείρισης του δημόσιου χρήματος και αναμένω τη δική σας ανταπόκριση προς αποκατάσταση.

Νίκος Δένδιας”

“Απάντηση του rizopoulospost: Όπως οφείλουμε, δημοσιεύουμε αυτούσια την ανταπάντηση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας και υποψήφιου βουλευτή της Β΄ Αθηνών κ. Νίκου Δένδια σχετικά με το πρόσφατο δημοσίευμα μας περί της διοργάνωσης γεύματος από μέρους του προς τιμή των φίλων του Δημάρχων και υποψήφιων Δημάρχων της Περιφέρειας Β’ Αθηνών στην οποία τυγχάνει να κατέρχεται ως υποψήφιος βουλευτής στις προσεχείς εκλογές. Οι θέσεις της ιστοσελίδας μας δημοσιεύθηκαν σε προηγούμενα άρθρα, όπως και οι απαντήσεις του υπουργού. Αυτή είναι άλλωστε και η πεμπτουσία της ελευθερίας του λόγου. Ο ανοικτός διάλογος επί τη βάση επιχειρημάτων. Από εκεί και πέρα, ο καθένας έχει κρίση και κρίνει τα γεγονότα καταλλήλως…

Επισυνάπτουμε και το έγγραφο που σύμφωνα με τον υπουργό συνιστά απόδειξη πληρωμής υπηρεσιών από την Λέσχη Αξιωματικών…”

apodeiksi

Παλαιότερα άρθρα: