Η αποκάλυψή της Ελένης Βιτάλη για το πώς ξεπέρασε σοβαρό πρόβλημα υγείας

Διαβάστε επίσης

Η Ελένη Βιτάλη είναι μια από τις πιο γνωστές Ελληνίδες τραγουδίστριες και σπάνια δίνει συνεντεύξεις.
Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε όμως στο Πρώτο Θέμα και μίλησε με λεπτομέρειες για το ψυχικό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

«Στη συμπόρευση με τα θεία υπήρχε πάντα ένα αόρατο χέρι που με επανέφερε. Έτσι τα κατάφερα και με την απεξάρτηση από τα υπνοστεντόν. Είχα την ίδια αρρώστια που αντιμετωπίζει κάποιος με τα ναρκωτικά. Χρόνια ολόκληρα κρατούσε αυτή η δουλειά, είχα πάει σε κλινικές, από δω κι από κει, αλλά δεν γινόταν τίποτα. Ήμουν σαν ζωντανό πτώμα. Φαντάσου ότι ο άνδρας μου πήγαινε στους συγγενείς των Ανώνυμων Αλκοολικών για να καταλάβει τι γίνεται. Κάποια μέρα μου πρότεινε η μητέρα μου να πάω στην εκκλησία του Χριστού στα Σπάτα. Μου φάνηκε αφελές. Δύο χρόνια μετά ένιωσα την ανάγκη να πάω και την πήρα τηλέφωνο. Μπήκα στην εκκλησία, συνομίλησα με τον Θεό, ξέσπασα σε ένα γοερό κλάμα και όταν επέστρεψα σπίτι, πέταξα τα χάπια. Έκοψα μαχαίρι την εξάρτηση. Και ιατρικά να δεις το θέμα, δεν γίνεται αυτό».

Όσο για το ποια είναι η μεγάλη της αδυναμία είπε: «Ο γιος μου και η οικογένειά του, η γυναίκα του και ο εγγονός μου. Αυτοί και ο Τέλης είναι οι πολύ δικοί μου άνθρωποι».

Παλαιότερα άρθρα: