Η Βίκυ Καγιά μιλά για τη σκοτεινή περίοδο στη ζωή της

Διαβάστε επίσης

Για τη σκοτεινή περίοδο που βίωσε μιλά η Βίκυ Καγιά, ενώ αποκαλύπτει πώς γνωρίστηκε με τον σύζυγό της και πατέρα του παιδιού της, Ηλία Κρασσά.

Όπως τόνισε στη συνέντευξη που παραχώρησε στο ηλεκτρονικό περιοδικό HOPE, η Βίκυ Καγιά πέρασε μία μοναχική περίοδο και το μόνο που ήθελε ήταν να κοιμάται και να τρώει καλά.

«Ήταν σε μία περίοδο της ζωής μου που είχα αφοσιωθεί στη δουλειά μου. Δεν είχα όρεξη ούτε για εξόδους ούτε για φλερτ. Ήθελα με έναν τρόπο να “γιάνω”, οπότε οι προτεραιότητες μου ήταν να κοιμάμαι καλά, να τρώω καλά.

Είχα βγει εκτός ρυθμού και προσπαθούσα να αποκτήσω τις ισορροπίες μου. Έκανα ένα γερό ξεσκαρτάρισμα τότε. Έκοψα μαχαίρι τους μισούς μου φίλους, ήταν άτιμη η συμπεριφορά τους. Ναι, όπως το λέω, μου φέρθηκαν χωρίς τιμή φίλοι πολύ κοντινοί. Τότε πέρασα μια πολύ μοναχική περίοδο. Πένθησα γιατί είχα ανάγκη να βιώσω και τη θλίψη μου, και αφού πέρασα όλο αυτό ήρθε ο Ηλίας».

Συνεχίζοντας ανέφερε: «Από την πρώτη στιγμή υπήρξε χημεία μεταξύ μας, αλλά είχα μείνει μόνη καιρό και ήμουν κάπως κλειστή. Για πέντε μήνες κάναμε μόνο επαγγελματικά ραντεβού. Είχε παρατηρήσει πόσο εργασιομανής ήμουν και σκεφτόταν ότι αν μου ζητούσε να βγούμε μπορεί να απέρριπτα την πρόταση, έτσι με “φόρτωσε” με πολλή δουλειά και κάναμε συνέχεια μίτινγκ. Βγάλαμε τελικά το fresh paper, που παντρεύει τη μόδα με τη ζαχαροπλαστική, και βγήκαμε να το γιορτάσουμε. Αυτό ήταν, σαν το καλό κρασί, είχε ζυμωθεί η σχέση. Μετά πια ήμασταν μαζί κάθε μέρα. Και μιλάγαμε, μιλάγαμε, με τις ώρες, γιατί είχαμε ανάγκη να ανταλλάξουμε πράγματα και εμπειρίες. Είχαμε πολλά κοινά βιώματα».

Παλαιότερα άρθρα: