Η νέα γενιά θα φέρει πίσω ό,τι παραδόθηκε στους παραχαράκτες της ιστορίας μας!

Διαβάστε επίσης

του Νίκου Νικολόπουλου (*)

Σε όργιο προπαγάνδας και δυσφήμησης των μαθητικών καταλήψεων για τη Μακεδονία επιδίδεται σύμπασα η Αριστερά, ενώ ταυτόχρονα επιχειρείται ένα άνευ προηγουμένου pressing κατά του ακηδεμόνευτου μαθητικού κινήματος. Μάλιστα, η κυβερνητική προπαγάνδα με όλα τα αριστερά και φασιστοειδή ακροαριστερά γκρουπούσκουλα έφτασε στο σημείο να ταυτίσει μαθητές με την Ακροδεξιά, ενώ τους φαίνεται… φασιστικό ακόμα και το μήνυμα «Η Μακεδονία είναι ελληνική»!

Πόσο ξεπουλημένες συνειδήσεις πρέπει να έχουν όλοι εκείνοι που σκέφτονται τόσο βρώμικα για την ελληνική νεολαία;

Καλά, στ’ αλήθεια πιστεύουν ότι είναι οι Μακεδόνες νέοι θα περίμεναν τους νεοναζί ή οποιαδήποτε άλλη ακροδεξιά οργάνωση για να διατρανώσουν την αντίθεσή τους στη συμφωνία των Πρεσπών;

Πιστεύουν ότι είναι άβουλα όντα, που θα τους έπειθε ένα ανώνυμο sms να κάνουν κατάληψη στο σχολείο τους;

Αλήθεια, μήπως το γεγονός ότι δεν υπηρετούν τη δική τους ξεπερασμένη κομμουνιστική ιδεολογία, τους καθιστά φασίστες;

Αν αυτό συμβαίνει, αλήθεια πόσο δημοκρατικό είναι αυτό;

Όσο για εκείνους που κυκλοφορούν με σβάστικες στα μπράτσα και στα μυαλά και προσπαθούν να καπελώσουν το αγνό πατριωτικό αίσθημα, ας γνωρίζουν ότι ούτε ένας από τους ήρωες που έχυσαν το αίμα τους για τη Μακεδονία και την πατρίδα μας είχε φασιστικές ή φασίζουσες αντιλήψεις και θα ήθελε να έχει σχέση με τους Ναζί ή και τους Νεοναζί.

Η κυβέρνηση για να δικαιολογήσει την ενδοτικότητά της απέναντι σε Σκοπιανούς και Αλβανούς, καθώς και την, κυριολεκτικά, ανεκδιήγητη συμφωνία των Πρεσπών, βάζει μπροστά μια εμφυλιοπολεμική συκοφαντία και καταδικάζει τις κινητοποιήσεις ως υποκινούμενες από φασίστες και ακροδεξιούς.

Είναι άθλιοι, λοιπόν, όσοι επιχειρούν να ταυτίσουν τον πατριωτισμό των Ελληνόπουλων και την Ελληνικότητα της Μακεδονίας με τον ερυθρόμαυρο φασισμό.

Και είναι δύο φορές άθλιοι, επειδή έχουν συμφιλιωθεί με τα διεθνή κέντρα παραχάραξης της ιστορίας μας και για άλλη μια φορά αποκαλύπτονται ότι είναι δουλοπρεπείς και yes men.

Λυπούμεθα, γιατί, ενώ τα περισσότερα κόμματα λοιδορούν την πατριωτική μαθητική κραυγή, ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης δεν τολμά να ξεστομίσει τη λέξη πατρίδα και να υπερασπιστεί την πατρίδα.

Δυστυχώς, γιατί κι αυτός κουβαλάει έναν αγράμματο κοσμοπολιτισμό, φερμένο από τη Δύση. Στην Δύση όμως Άγγλοι, Γάλλοι Πορτογάλοι, Γερμανοί και άλλοι αγαπούν τις πατρίδες τους σχεδόν σοβινιστικά! Το ίδιο φυσικά συμβαίνει και στην Ανατολή… Ρωσία, Κροατία, Σερβία, Τουρκία κ.α… Αλήθεια γιατί όλοι αυτοί έχουν δικαίωμα να αγαπάνε και να υπερασπίζονται τις πατρίδες τους, αλλά όχι την Μακεδονία οι μαθητές της Ελλάδας;

Θα μας απαντήσουν οι κατ’ όνομα προοδευτικοί, αλλά στην ουσία σκοταδιστές, γιατί είναι θεμιτή η κατάληψη και η διείσδυση στους μαθητές και φοιτητές πρωτόγονων μαρξιστικών ή νεοφιλελεύθερων εθνομηδενιστικών απόψεων, αλλά αθέμιτη όταν προέρχεται από την Πατριωτική και Χριστιανοδημοκρατική πτέρυγα;

Η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική και αυτό που διδάχθηκαν, από την ιστορία, οι εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες μαθητές το διαδηλώνουν με υπερηφάνεια στους δρόμους και τις πλατείες. Κάθε άλλη ερμηνεία, αλλά και κάθε πρωτοβουλία, είτε αποδόμησης, είτε καπελώματος του αγώνα τους, προσβάλλει το υπερήφανο, πατριωτικό και ακηδεμόνευτο μαθητικό κίνημα.

Η αναγέννηση του πατριωτικού αισθήματος από το πιο ζωντανό κύτταρο της κοινωνίας μας πρέπει να μας κάνει περήφανους και αισιόδοξους γιατί είναι δεκάδες χιλιάδες οι νέοι που έχουν αφυπνιστεί. Η κοινωνία οφείλει να υψώσει τείχος προστασίας στους χώρους της γνώσης και της μάθησης και να κατευθύνει αυτό το ορμητικό ποτάμι της εφηβείας μακριά από τα πολιτικά κελεύσματα. Κι αν η σημερινή πολιτική τάξη δεν είναι άξια να υπερασπιστεί, την ιστορία μας, έρχεται η δικιά τους γενιά από την οποία θα αναδειχτούν ηγέτες ικανοί και πατριώτες για να φέρουν πίσω όσα κάποιοι παρέδωσαν αμαχητί στους παραχαράκτες και στους σφετεριστές της ιστορίας μας…

(*) Ο Νίκος Νικολόπουλος είναι Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και ανεξάρτητος βουλευτής

Παλαιότερα άρθρα: