Ή ο Γιούνκερ είναι ψεύτης ή όλη η ελληνική κυβέρνηση

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Μπαλτάς

Τα αρνείται όλα ο κύριος Γιούνκερ. Ούτε αύξηση του ΦΠΑ σε φάρμακα ζήτησε ούτε στο ηλεκτρικό. «Θα ήταν τεράστιο λάθος η αύξηση του ΦΠΑ στα φάρμακα και το ηλεκτρικό ρεύμα», δήλωσε.

Παράλληλα ανέβασε και τους τόνους απέναντι στην ελληνική κυβέρνηση λέγοντας ότι  «Δεν με νοιάζει η ελληνική κυβέρνηση, αλλά ο ελληνικός λαός». Εξήγησε επίσης ότι δεν είχε καμία επαφή με την κυβέρνηση από την Κυριακή οπότε «διέκοψε τη διαπραγμάτευση». Μάλιστα, καλά καταλάβατε, χρησιμοποίησε πρώτο πρόσωπο ο Γιούνκερ. «Διέκοψα τη διαπραγμάτευση».

«Δεν υποστηρίζω, και το γνωρίζει ο πρωθυπουργός, την αύξηση στο ΦΠΑ και το φόρο στο ηλεκτρικό ρεύμα», τόνισε ενώ όπως είπε, πρότεινε στον κ.Τσίπρα ένα πρόγραμμα ύψους 35 δισ. ευρώ μέχρι το 2020, με επενδύσεις στην πραγματική οικονομία.

Ούτε λίγο ούτε πολύ ο Γιούνκερ χαρακτήρισε την ελληνική κυβέρνηση ψεύτες. Εμάς πάλι δεν μας κάνει εντύπωση αυτό αφού είναι ηλίου φαεινότερο ότι το πολιτικό ανδρείκελο στήνει προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων μετά την ομιλία του Τσίπρα στη Βουλή που εξέθεσε τους εταίρους για τα κολλήματα που οι εσωτερικές τους διαφωνίες και λογικές ασυνέχειες προκαλούν στη διαπραγμάτευση.

Παλαιότερα άρθρα: