Η πρώτη γυναίκα που ηγείται στο NBA

misel-550x330
Διαβάστε επίσης

Τετρακόσιοι και περισσότεροι, με μέσο ύψος δύο μέτρα και οκτώ εκατοστά, διασκορπισμένοι σε 30 ομάδες. Είτε πρώτα ονόματα, είτε «πρωτάρηδες» και τόσο γνωστοί που το μικρό τους όνομα φτάνει και περισσεύει. LeBron, Steph, Kobe,CP3, Melo. Τα παιδιά.

H Μισέλ Ρόμπερτς, εκτελεστική διευθύντρια του ΝΒΑ, είναι η πρώτη γυναίκα που κατακτά αυτή τη θέση και η πρώτη γυναίκα που ηγείται μιας μεγάλης αθλητικής ένωσης στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η Ρόμπερτς είναι πρώην δικηγόρος, που μεγάλωσε σε μια φτωχογειτονιά του Νότιου Μπρονξ με τα τέσσερα αδέλφια της και τη μητέρα της, Έλσι. Το χόμπι της Έλσι ήταν να παρακολουθεί δίκες, όπως αναφέρει η Ημερησία. Η μικρή Μισέλ την ακολουθούσε. Ο σπόρος φυτεύτηκε.

Η Ρόμπερτς έγινε μια από τις καλύτερες και η πιο έντιμη, όπως είχε γράψει το Washingtonian, δικηγόρος της Ουάσιγκτον. Μετακόμισε στην Νέα Υόρκη τον Ιούλιο του 2014 έχοντας αναλάβει την ηγεσία του NBPA και βρέθηκε να τακτοποιεί την «ακαταστασία», που είχαν αφήσει οι προκάτοχοι της όταν έχασαν την υποστήριξη των παικτών, με το λοκάουτ του NBA το 2011.

Παλαιότερα άρθρα:

Μία απάντηση στο “Η πρώτη γυναίκα που ηγείται στο NBA”

  1. 199222 53937Trop excitant de mater des femmes lesbiennes en train de se doigter la chatte pour se faire jouir. En plus sur cette bonne petite vid o porno hard de lesb X les deux jeunes lesbienne sont trop excitantes et super sexy. Des pures beaut de la nature avec des courbes parfaites, les filles c est quand v 231152

Σχολιάστε