Η συγκλονιστική στιγμή που πατέρας επιτίθεται στο δολοφόνο της κόρης του (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαβάστε επίσης

Πατέρας περιμένει στο δικαστήριο το δολοφόνο της κόρης του και αρπάζει την ευκαιρία να του επιτεθεί, σε ένα συγκλονιστικό βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Το περιστατικό συνέβη στο Οχάιο και η επίθεση ήρθε δευτερόλεπτα μετά το άκουσμα της ποινής στον κατηγορούμενο, ο οποίος καταδικάστηκε σε θάνατο με ένεση λιθίου.

Ο Michael Madison κατά τη διάρκεια της δίκης ήταν προκλητικός απέναντι στις οικογένειες των θυμάτων και είχε ένα σαρδόνιο χαμόγελο, ενώ ο πατέρας, ο 46χρονος Van Terry με ένα σάλτο επιτίθεται και τον γκρεμίζει από την καρέκλα, μην μπορώντας να ανεχτεί τη συμπεριφορά του, αλλά και την τραγωδία που έφερε στην οικογένειά του.

Αμέσως μετά την επίθεση αστυνομικοί απομάκρυναν τον πατέρα από τον δράστη και τον έβγαλαν από την αίθουσα για να συνεχιστεί η δίκη.

Ο Van Terry είναι ο πατέρας της αδικοχαμένης Shirellda Terry η οποία όταν δολοφονήθηκε ήταν μόλις 18 ετών. Ο Madison θεωρήθηκε από τις αρχές κατά συρροή δολοφόνος καθώς σύμφωνα με το κατηγορητήριο δολοφόνησε τρεις γυναίκες. Την 18χρονη Shirellda Terry, την 28χρονη Shetisha Sheeley και την 38χρονη Angela Deskins.

Δείτε το βίντεο:

Παλαιότερα άρθρα: