Η τραγική ιστορία μιας 20χρονης που πέθανε όταν τη φίλησε το αγόρι της

Διαβάστε επίσης

Μια απίστευτη ιστορία με θύμα μια 20χρονη εκτυλίχτηκε στο Μόντρεαλ του Καναδά.

Η Myriam Ducre-Lemay συναντήθηκε με το αγόρι της όταν πήγε στο σπίτι του για να περάσουν τη νύχτα μετά από ένα πάρτι. Αφού ο φίλος της έφαγε ένα σάντουιτς με φυστικοβούτυρο για σνακ πριν κοιμηθεί, επέστρεψε στο υπνοδωμάτιο και έδωσε το μοιραίο φιλί στην 20χρονη.

Μετά το φιλί τους, άρχισε να έχει προβλήματα αναπνοής. Όταν τον ρώτησε αν είχε φάει φιστίκια και η απάντηση ήταν θετική του ζήτησε να καλέσει ασθενοφόρο. ”Δυστυχώς δεν είχε προλάβει να του πει ότι έχει αλλεργία στα φιστίκια” αναφέρει η μητέρα της στην ”Independent” και προσθέτει ότι όταν το αγόρι της κατάλαβε ότι έπαθε ένα αλλεργικό σοκ, κάλεσε αμέσως το ασθενοφόρο αλλά όταν έφτασε στο νοσοκομείο ήταν ήδη αργά και οι γιατροί δεν μπόρεσαν να τη σώσουν.

Η μητέρα της αποφάσισε να δημοσιοποιήσει την τραγική ιστορία θανάτου της κόρης της το 2012 για να βοηθήσει άλλους ανθρώπους να αποφύγουν παρόμοια τραγωδία.

Ο επικεφαλής αλλεργιολόγος παιδίατρος του νοσοκομείου του Μόντρεαλ Dr. Christine McCusker ανέφερε στο τοπικό CTV ότι άτομα ηλικίας μεταξύ 15- 30 είναι πιο πιθανό να υποφέρουν από σοβαρές αλλεργικές αντιδράσεις,

Παλαιότερα άρθρα: