Ήρθε το κερί που ανάβει και σβήνει από το κινητό (ΒΙΝΤΕΟ)

32147230293cbbf5dddd3c4cd38e4079_XL
Διαβάστε επίσης

Γνωστή εταιρεία ηλεκτρονικών ειδών δημιούργησε το κερί που διαθέτει πραγματική φλόγα και μπορεί κάποιος να το ανάβει και να το σβήνει από το κινητό του.

Με μια ασύρματη τεχνολογία Wi-Fire, μπορείτε ανάψετε τα κεριά από μακριά όποτε θέλετε ή ακόμη και να ρυθμίσετε κάποια χρονική στιγμή να ανάψουν μόνα τους. Το κερί διαθέτει δέκα ενσωματωμένους αισθητήρες που μπορούν να ανιχνεύσουν κίνηση από πάνω του, όπως τις κουρτίνες ενός παραθύρου και φυσικά να σβήσει αμέσως προς αποφυγή ατυχημάτων.

Η ιδέα ήρθε από την ιδιοκτήτη της εταιρείας καθώς κάθε μέρα 25 νοικοκυριά στον κόσμο καίγονται από τη μη ασφαλή χρήση των κεριών.

Το κερί αυτό διαφέρει από τα υπόλοιπα καθώς μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση της φλόγας από το μήκος του φιτιλιού και με το ίδιο κινητό να χειριστείτε πολλά κεριά ταυτόχρονα.

Το κόστος του είναι στα 99 δολάρια το ένα και οι προ-παραγγελίες ξεκίνησαν, ενώ το προϊόν θα είναι διαθέσιμο στις αρχές του 2017. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη έσοδα από τις πωλήσεις του ιδιαίτερου αυτού κεριού θα δοθούν σε αναπτυσσόμενες χώρες με σκοπό να γίνουν ενέργειες για την ηλεκτροδότησή τους.

Παλαιότερα άρθρα:

3 απαντήσεις στο “Ήρθε το κερί που ανάβει και σβήνει από το κινητό (ΒΙΝΤΕΟ)”

Σχολιάστε