Ηχηρή παραίτηση απο τον Πάνο Ν. Αβραμόπουλο, Α΄Αναπληρωματικό Βουλευτή Α΄Αθηνών, απο τους «Ανεξάρτητους Έλληνες»

Διαβάστε επίσης

Πρός τον πρόεδρο των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» κ-ο Πάνο Καμμένο

Αξιότιμε κ-ε Καμμένε,

Η πλήρης μετάλλαξη προσώπων και ιδεών στο κόμμα, η καθολική άπωση απο τις προγραμματικές εξαγγελίες των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», ενός πατριωτικού και δημοκρατικού κόμματος, που διεκδίκησε την ψήφο του ελληνικού λαού, δεσμευόμενο για ρήξεις και τομές με τις κατεστημένες νοοτροπίες του φθαρμένου πολιτικού μας συστήματος, καθιστούν πλέον αδύνατη την παραμονή μου σ΄αυτό.

Την ίδια ώρα έχει απονεκρωθεί στους κόλπους των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» κάθε ικμάδα παρα-γωγής πολιτικής και προτάσεων για την ανασυγκρότηση της πατρίδας μας. Σας απέστειλα πριν μήνες με συστημένη επι αποδείξει επιστολή, βαθιά επεξαργασμένη πρότασή μου – τριαντασέλιδο πυκνογραμμένο κλασέρ – για την ταχεία οικονομική και κοινωνική μας ανασυγκρότηση, με έμφαση στην δημοσιονομική εξυγίανση, τις αποκρατικοποιήσεις, την φορολογική αναδιάρθρωση, την ασφαλιστική μεταρρύθμιση και το μεταναστευτικό και  την παραβλέψατε. Σας απέστειλα επί-σης πρότασή μου για διοργάνωση ημερίδας για την μεγάλη Ελληνίδα πατριώτη – εκτελεσθείσα απο τους Γερμανούς ΛΕΛΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ και την απορρίψατε, ενώ με την ίδια αδιαφορία αντι-μετωπίσατε και αντίστοιχη πρότασή μου στα πλαίσια του πολιτιστικού καλοκαιριού, για την οικουμενική στο φάσμα του πολιτισμού Ελληνίδα ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΑΣ. Τέλος απορρίψατε μια ακό-μα πρότασή μου για υλοποίηση εκδήλωσης, για τον απαράμιλλο πρωθυπουργό μας και διανοού-μενο Ανδρέα Μιχαλακόπουλο, που εμπνεύστηκε και ίδρυσε το 1914 τους πρωτοπόρους Αγροτι-κούς Συνεταιρισμούς, για τον εκσυγχρονισμό της Αγροτικής Οικονομίας.

Αλλά και στο επίπεδο της δημοκρατικής λειτουργίας του κόμματος, με αλαζονεία και πλήρη ασέβεια πρός τις καταστατικές διαδικασίες του, αρνείσθαι τον διάλογο με τα στελέχη και τους πολιτευτές και συνομιλείται μόνο με τους αυλόδουλούς σας, ένα κλειστό «παρεάκι» ανθρώπων, που κάν δεν τους έχει επιδοκιμάσει εκλογικά η κοινωνία !!! Οσάκις ζήτησα να σας συναντήσω απο τον Φεβρουάριο του 2015, με απύθμενη εγωπάθεια το αρνηθήκατε !!! Ολα τούτα, εν παραλ-λήλω με τις μαζικές παραιτήσεις κεντρικών πολιτικών και κομματικών στελεχών απο τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» τον τελευταίο καιρό, κατατείνουν στην θλιβερή διάλυσή τους. Διαψεύ-δοντας οικτρά τα όνειρα και τις προσδοκίες των Ελλήνων, που τους τίμησαν, με ανάδειξή τους στην Εθνική Αντιπροσωπεία. Και ο υπεύθυνος αυτής της διάλυσής κ-ε Καμμένε είστε εσείς, με την παθογενή εγωπάθεια και τις αβυσσαλέες πολιτικές σας ανεπάρκειες. Αυτή είναι και η διαπί-στωσή μου κατά τις καθημερινές επαφές μου, με τους 2.454 Αθηναίους πολίτες και τα κοινωνικά δίκτυα, που με τίμησαν στις εθνικές εκλογές – αναδεικνύοντάς με Α΄Αναπληρωματικό Βουλευτή της Α΄Αθηνών, αλλά και στην Αυτοδιοικητική σκηνή της Αθήνας. Για τους παραπάνω λόγους, σας υποβάλλω την παραίτησή μου.

Με τιμή

Παναγιώτης Ν. Αβραμόπουλος

M. Sc Δ/χος Μηχανικός Ε.Μ.Π., συγγραφέας

www.panosavramopoulos.blogspot.gr

Παλαιότερα άρθρα: