Η CIA τεστάρει την παρατηρητικότητα των χρηστών στο Twitter – Μπορείς να «λύσεις» το κουίζ;

Διαβάστε επίσης

Η Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών (CIA) των ΗΠΑ, δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Twitter δύο εικόνες καλώντας τους followers της να βρουν τις 10 διαφορές.

Σύμφωνα με την CIA, οι δυο εικόνες που απεικονίζουν έναν όμορφο δρόμο σε μια πόλη που δεν διευκρινίζεται μπορεί να δείχνουν πανομοιότυπες, όμως διαφέρουν σε 10 σημεία μεταξύ τους. «Δοκιμάστε τις ικανότητες παρατηρητικότητάς σας. Μπορείτε να διακρίνετε τις 10 διαφορές στις παρακάτω εικόνες;», αναφέρει η λεζάντα της ανάρτησης, με πολλούς χρήστες να σπεύδουν να ανταποκριθούν στην πρόκληση.

Η μεγάλη παγίδα!
Όπως αναφέρει η Daily Mail, κάποιοι κατάφεραν να βρουν τις 10 διαφορές, κάποιοι απέτυχαν παταγωδώς, και κάποιοι αποδείχτηκαν… πιο αετομάτηδες από την Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών της ΗΠΑ – ή τουλάχιστον τα άτομα που διαχειρίζονται τα social media της…

Κι αυτό γιατί κατάφεραν να εντοπίσουν 12 διαφορές αντί για 10, αποδεικνύοντας ότι αποτελούν ιδανικούς υποψήφιους για «επιστράτευση».

Σύμφωνα με το βρετανικό δημοσίευμα και το protothema, οι δύο επιπλέον διαφορές που εντόπισαν οι χρήστες με το κοφτερό μάτι ήταν μια λεπτή γραμμή μπογιάς στην αριστερή πλευρά κάτω από μία από τις αψίδες, που έλειπε από τη μία φωτογραφία, και ένα λογότυπο στο αυτοκίνητο αριστερά που υπάρχει μόνο στη μία εικόνα.

Παλαιότερα άρθρα: