Η Σοφία Εφραίμογλου υποψήφια στις εκλογές του ΕΒΕΑ

Διαβάστε επίσης

Επισήμως υποψήφια για τις εκλογές του ΕΒΕΑ στο πλευρό του Κωνσταντίνου Μίχαλου θα είναι η Σοφία Κουνενάκη-Εφραίμογλου, η οποία δημιούργησε προσωπική ιστοσελίδα με την οποία εξηγεί τους λόγους για τους οποίους επιθυμεί μια θέση στο ισχυρότερο επιμελητήριο της χώρας.

Η Σοφία Κουνενάκη-Εφραίμογλου έχει διαδραματίσει ενεργό ρόλο στη διοίκηση εταιρειών που δραστηριοποιούνται στους τομείς της Βιομηχανίας, του Εμπορίου, της Επικοινωνίας και του Portfolio Management ως Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος εταιρειών, ανάμεσα στις οποίες η εταιρεία τηλεπικοινωνιών Vivodi Telecom και η Fortius Finance ΑΧΕΠΕΥ, τις οποίες η ίδια ίδρυσε.

Η Σοφία Κουνενάκη–Εφραίμογλου είναι Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρείας ΑΡΔΗΤΤΟΣ Α.Ε. Παράλληλα, είναι Μέλος του ΔΣ του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών και Πρόεδρος του Ελληνικού Συμβουλίου Εταιρικής Διακυβέρνησης, μια κοινή πρωτοβουλία της ΕΧΑΕ και του ΣΕΒ. Είναι εκλεγμένο μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΒΕΑ και στο Γενικό Συμβούλιο του ΣΕΒ. Είναι, επίσης, Αντιπρόεδρος της εταιρείας «Τεχνόπολη–Ακρόπολις Α.Ε.» (Τεχνολογικό Πάρκο), Tαμίας στο Δ.Σ. του ΑLBA και μέλος στο Business Advisory Council του MBA International Program του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Παλαιότερα άρθρα: