Ίδρυμα Μποδοσάκη: Πρόσκληση για συμμετοχή στο Πρόγραμμα του Social Dynamo

Διαβάστε επίσης

Από Illuminati

Το Ίδρυμα Μποδοσάκη ανακοινώνει τη δημόσια πρόσκληση για την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στο Πρόγραμμα Φιλοξενίας και Ενδυνάμωσης του Social Dynamo. Μία πρωτοβουλία του Ιδρύματος Μποδοσάκη σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων, που στοχεύει στην ενδυνάμωση οργανώσεων και ομάδων της κοινωνίας των πολιτών, με άξονες την επιμόρφωση, την επαγγελματική υποστήριξη και τη δικτύωση.

Το Πρόγραμμα Φιλοξενίας και Ενδυνάμωσης του Social Dynamo απευθύνεται σε οργανώσεις και ομάδες της κοινωνίας των πολιτών που επιθυμούν να λάβουν υποστήριξη στα επόμενα στάδια της μη κερδοσκοπικής πρωτοβουλίας/οργάνωσής τους και στην μεγιστοποίηση του κοινωνικού τους αντίκτυπου.

Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά έγγραφα που την συνοδεύουν αποστέλλονται μόνον ηλεκτρονικά στο e-mail socialdynamo@bodossaki.gr με χρήση της φόρμας αίτησης.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει την 9η Δεκεμβρίου 2016, ώρα 17:00. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν έως την 31η Ιανουαρίου 2017 στην ιστοσελίδα του Social Dynamo και όλοι οι υποψήφιοι θα ενημερωθούν μέσω e-mail.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενες οργανώσεις/ομάδες μπορούν να επικοινωνούν με το Ίδρυμα Μποδοσάκη στα εξής στοιχεία επικοινωνίας: socialdynamo@bodossaki.gr, τηλέφωνο: 210-7253832.

Παλαιότερα άρθρα: