Καθηγήτρια Πανεπιστημίου έστειλε στους φοιτητές της πορνογραφικό υλικό αντί για σημειώσεις!

Διαβάστε επίσης

Η Λίζα Μακ Έλροι καθηγήτρια Νομικού Δικαίου σε Πανεπιστήμιο της Φιλαδέλφειας και σύμβουλος στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ έκανε το… μοιραίο λάθος αντί για το λινκ σε ένα «καταπληκτικό νομικό άρθρο» να στείλει στους φοιτητές της λινκ που τους παρέπεμπε σε πορνογραφικό σάιτ με εξειδίκευση στο στοματικό σεξ.

Το περιστατικό οφείλεται καθαρά σε λάθος αντιγραφή και επικόλληση του σχετικού συνδέσμου, λέει μιλώντας στην εφημερίδα Washington Post για τη «δημόσια διαπόμπευση» της, η Μακ Έλροι, η οποία τονίζει ότι δεν θα αποκαλύψει το πώς τελικά έγινε το λάθος.

Η καθηγήτρια σημειώνει πως η πρώτη φορά που κατάλαβε το λάθος της, στη συνέχεια, όταν το άκουσε από τα έσα ενημέρωσης και στο τέλος όταν έπρεπε να μιλήσει για το περιστατικό στις έφηβες κόρες της.

«Αυτό που είναι πραγματικά συναρπαστικό για αυτή την ιστορία δεν είναι ότι ένας καθηγητής Νομικής κοινοποίησε κατά λάθος ένα σύνδεσμο πορνό στους μαθητές της. Τι είναι αξιοσημείωτο σχετικά με αυτό το περιστατικό; Ότι στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει τίποτα αξιοσημείωτο γι’ αυτό.

Αυτό που συνέβη ήταν πολύ απλό. Οι μαθητές μου είναι ενήλικες. Ο σύνδεσμος απομακρύνθηκε γρήγορα. Δεν υπήρχε τίποτα παράνομο στο βίντεο. Επίσης αυτό συνέβη τη στιγμή που η ταινία Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι απέφερε σχεδόν $ 570 εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, επειδή ήταν πορνό και είμαι Καθηγήτρια Νομικού Δικαίου, τα ΜΜΕ διέδωσαν την ιστορία σε όλο τον κόσμο».

Και ενώ αρχικά σκέφτηκε ότι θα μπορούσε να χάσει την αξιοπρέπειά της, «για πάντα» τελικά συνειδητοποίησε ότι η «αξιοπρέπεια δεν είναι σαν την παρθενιά: μπορείς να την κερδίσεις πίσω» και συμπλήρωσε με νόημα «υπάρχουν χειρότερα πράγματα από την ταπείνωση. Υπάρχει ο καρκίνος. Υπάρχει η απομόνωση. Και υπάρχει η βούληση – ακόμη και η επιθυμία – να ρίξουμε κάτω τους άλλους για να ανέβουμε εμείς. Θα σας δω στην τάξη».

Παλαιότερα άρθρα: