Και η Νέα Δημοκρατία τάσσεται υπέρ της ανάκλησης της απόφασης για τις Σκουριές

Διαβάστε επίσης

Μετά την απόλυτη στήριξη του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού στον αγώνα των εργαζομένων της εταιρίας Ελληνικός Χρυσός για άμεση ανάκληση της υπουργικής απόφασης Σκουρλέτη για το κλείσιμο των μεταλλευτικών δραστηριοτήτων στην περιοχή, η Νέα Δημοκρατία, δια στόματος Άδωνι Γεωργιάδη τάσσεται και αυτή με την σειρά της υπέρ της ανάκλησης και υπέρ του αγώνα των εργαζομένων.

Συγκεκριμένα, πριν την έλευση του Άδωνι Γεωργιάδη στην Χαλκιδική για επαφές με την τοπική κοινωνία, το σωματείο των εργαζομένων της Ελληνικός Χρυσός εξέδωσε ανακοίνωση όπου καλωσορίζει τον πρώην υπουργό αλλά παράλληλα ζητά ρητές τοποθετήσεις εκ μέρους τόσο της Νέας Δημοκρατίας όσο και του Προέδρου της κ. Βαγγέλη Μειμαράκη για το τεράστιο ζήτημα που έχει ανακύψει στην περιοχή.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μπροστά στις κάμερες τάχθηκε αναφανδόν υπέρ της άμεσης ανάκλησης της υπουργικής απόφασης Σκουρλέτη καθώς όπως είπε «αυτή είναι η επίσημη θέση της Νέας Δημοκρατίας».
Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Βαγγέλης Μειμαράκης πρόκειται να αναφερθεί εκτενώς στο ζήτημα των Σκουριών το επόμενο Σαββατοκύριακο όπου θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη για επαφές με τους παραγωγούς φορείς, την εξαγγελία του προεκλογικού του προγράμματος καθώς και για την διακαναλική συνέντευξη τύπου. Καθώς το ζήτημα εντάσσεται πλέον στη κεντρική προεκλογική συζήτηση των κομμάτων, ενδέχεται επίσης να επισκεφθεί ο ίδιος τις Σκουριές για επαφές με τους εργαζομένους.

Παλαιότερα άρθρα: