Καμμένος μέσω Twitter: «Δίνω πρόσβαση στα μέλη της Επιτροπής για τα απόρρητα έγγραφα»

Διαβάστε επίσης

Την απόφασή του να δώσει πρόσβαση στα μέλη της Επιτροπής Εξοπλισμών της Βουλής στα απόρρητα έγγραφα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας που αφορούν στην υπόθεση με τα όπλα στην Σαουδική Αραβία, ανακοίνωσε το πρωί της Πέμπτης μέσω του λογαριασμού του στο Twitter ο υπουργός Πάνος Καμμένος.

Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε από την ανακοίνωση του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά και την απόφαση του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση, σχετικά με τα συγκεκριμένα έγγραφα, ο κύριος Καμμένος έγραψε επίσης πως επίσης θα αποχαρακτηρίσει «όσα δει και ζητήσει ο εισαγγελέας».

Δεν παρέλειψε πάντως να αφήσει αιχμές προς όσους επισήμαναν το παράλογο της απόφασης, τονίζοντας πως η απόφασή του ελήφθη «για να σταματήσει κάθε σπέκουλα» και «η πώληση τους σε εφημερίδες από τον πλασιέ», αναφερόμενος σε όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα.
Ολόκληρο το tweet του Πάνου Καμμένου: «Για να σταματήσει κάθε σπέκουλα σε σχέση με τα απόρρητα έγγραφα του ΥΕΘΑ για την υπόθεση της ΣΑ και  η πώληση τους σε εφημερίδες από τον πλασιέ, δίνω πρόσβαση να τα δουν τα μέλη της επιτροπής εξοπλισμών και αποχαρακτηρίζω όσα δει και ζητήσει ο εισαγγελέας»

Παλαιότερα άρθρα: