Κατερίνα Στεφανίδη: «Γιατί επιτρέπεται κόσμος σε συναυλίες και όχι σε αγώνες;»

Διαβάστε επίσης

Την απορία της σχετικά με τα μέτρα που παίρνονται για τον κορονοϊό εξέφρασε η Κατερίνα Στεφανίδη. Η χρυσή Ολυμπιονίκης του επί κοντώ αναφέρθηκε στο γεγονός ότι κάπου επιτρέπεται η παρουσία κόσμου, ενώ αλλού όχι.

Συγκεκριμένα έγραψε: “Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί επιτρέπεται ο κόσμος να πηγαίνει σε συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις με περιορισμένο αριθμό θεατών αλλά οι φίλαθλοι δεν μπορούν να παρακολουθήσουν αγώνες με τους ίδιους ακριβώς περιορισμούς;”.

Μάλιστα, η Μαρία Σάκκαρη έσπευσε να προσθέσει: “Ή είναι σαν τις βδέλλες κάθε βράδυ στα κλαμπ/μπαρ” με την Κατερίνα Στεφανίδη να συμφωνεί.

Το χρυσό κορίτσι του επί κοντώ έπευσε να απαντήσει και σε σχόλια που γίνονταν κάτω από την τοποθέτησή της. Όταν κάποιος της ανέβασε μία φωτογραφία από επεισόδια απάντησε: “Δεν είναι όλα τα αθλήματα ποδόσφαιρο. Υπάρχουν και ευγενή αθλήματα που οι φίλαθλοι (και όχι οπαδοί) μπορούν να έρθουν και με ηρεμία να ακολουθήσουν και να τηρήσουν όλα τα μέτρα. Οι αγώνες στίβου, οι αγώνες τέννις και πολλά αλλά δεν έχουν επεισόδια”

Σε άλλο σχόλιο που της έλεγε ότι μπορούν να ανοίξουν πρακτικά όλες οι τέχνες, ενώ δεν μπορεί να συμβεί το ίδιο με όλο τον αθλητισμό με την Κατερίνα Στεφανίδη να απαντά: “Και εμένα στο μυαλό μου πρέπει να ανοίξουν ή όλα ή κανένα. Ή τέχνες και αθλητισμός ή ούτε τέχνες ούτε αθλητισμός”.

Παλαιότερα άρθρα: