ΚΕΑΣΜ: Αποτίμηση Εκδήλωσης για το Σκοπιανό Ζήτημα

Διαβάστε επίσης

Aπόγευμα Πέμπτης, 30/11/2017, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών, το Ινστιτούτο Πολιτικών και Οικονομικών Μελετών ‘’Κέντρο Αστικής Μεταρρύθμισης’’ πραγματοποίησε Ανοικτή Συζήτηση – Διάλογο με Θέμα: «Το Σκοπιανό Ζήτημα: Παρελθόν – Προκλήσεις – Προοπτικές.»

untitled-0327

Για περίπου 2,5 ώρες 350 και πλέον άτομα, από την Θεσσαλονίκη και όχι μόνο, κυρίως νεαρής ηλικίας, παρακολούθησαν με αμείωτο ενδιαφέρον τους 3 ειδικούς πάνω στο θέμα σεβαστούς ομιλητές μας, τους κ.κ. Β. Καρακωστανογλου, Σπ. Σφετα, Νικ. Βασιλειαδη.

untitled-0309

Kαθώς επίσης πήραν μέρος στον ιδιαίτερα γόνιμο διάλογο που αναπτύχτηκε πάνω στο τόσο επίκαιρο και τόσο κρίσιμο ζήτημα της ονοματοδοσίας της ΠΓΔΜ. Την εκδήλωση μας τίμησε με την παρουσία του ο Γενικός Πρόξενος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Αντ. Μανδρίτης.

Ακόμη, στην εκδήλωση ήταν παρόν ο πρ. Πρόεδρος της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών και εξέχουσα μορφή πάνω στον χώρο αυτό, κ. Νικ. Μέρτσος. Εναρκτήρια ομιλία απεύθυνε ο Γενικός Διευθυντής του ΚΕΑΣΜ Γιάννης Παπαγεωργίου. Επίσης παρέμβαση πάνω στο θέμα της εκδήλωσης πραγματοποίησε και ο Πρόεδρος του ΚΕΑΣΜ, Ιωάννης Π. Χουντής.

Το ενδιαφέρον και η θετική διάθεση του κοινού μας γεμίζει χαρά και ευθύνη για το επόμενο βήμα μας. Πόσο μάλλον η δυναμική προσέλευση σε ένα τόσο ιδιαίτερο ζήτημα που αφορά τον τόπο μας. Σας ευχαριστούμε παρά πολύ. Συνεχίζουμε σεβόμενοι την εκτίμηση σας.

Παλαιότερα άρθρα: