ΚΚΕ για G20: Συνάντηση με θύματα τους λαούς

ΚΤΗΡΙΟ  ΚΚΕ
Διαβάστε επίσης

«Η συνάντηση των ισχυρότερων καπιταλιστικών χωρών στο Αμβούργο της Γερμανίας, βγάζει για άλλη μία φορά στην επιφάνεια τους έντονους ανταγωνισμούς, που διεξάγονται για το μοίρασμα των αγορών, των πρώτων υλών και των “δρόμων” μεταφοράς τους και με μόνιμα θύματα τους λαούς. Τα παζάρια, οι εκβιασμοί κι οι άσπονδες “συμμαχίες” θα είναι στο “κύριο πιάτο” και αυτής της Συνόδου Κορυφής των G20, όταν την ίδια ώρα θα είναι κοινή η στάση όλων αυτών των καπιταλιστικών ηγεσιών ενάντια στα συμφέροντα της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων», αναφέρει ανακοίνωση του ΚΚΕ για τη Σύνοδο Κορυφής των G20.

«Το ΚΚΕ στηρίζει και συμμετέχει στις λαϊκές κινητοποιήσεις, που διεξάγονται στο Αμβούργο ενάντια στον καπιταλισμό, που πάνω στη βάση του εκδηλώνονται αυτοί οι σκληροί ανταγωνισμοί και που οδηγούν σε ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, πολέμους, κρίσεις, επιτείνοντας τα αδιέξοδα του άδικου και σάπιου εκμεταλλευτικού συστήματος, που βιώνουν οι εργαζόμενοι», προσθέτει το ΚΚΕ και «καταδικάζει τόσο την αστυνομοκρατία και την καταστολή των γερμανικών αρχών ασφαλείας, όσο και τη στάση προβοκατόρικων μηχανισμών, που για άλλη μία φορά επιδιώκουν την απομαζικοποίηση των λαϊκών-αντικαπιταλιστικών διαδηλώσεων».

Παλαιότερα άρθρα:

8 απαντήσεις στο “ΚΚΕ για G20: Συνάντηση με θύματα τους λαούς”

  1. 773861 966906Thank you for the auspicious writeup. It in reality was a amusement account it. Appear complicated to far delivered agreeable from you! Nevertheless, how can we maintain in touch? 881845

Σχολιάστε