Κλειστό το κέντρο την Κυριακή λόγω του ποδηλατικού γύρου της Αθήνας

Διαβάστε επίσης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και διακοπές της κυκλοφορίας θα εφαρμοστούν στο κέντρο της πόλης την Κυριακή, λόγω της διεξαγωγής του 23ου Ποδηλατικού Γύρου της Αθήνας.

Τα μέτρα θα ισχύσουν από τις 07:00 έως τη λήξη του αγώνα στις σε εύρος από την Πειραιώς ως την Αλεξάνδρας, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Οι κύριες οδοί που θα μείνουν κλειστές είναι:

*Πειραιώς, στο τμήμα της μεταξύ της Ιεράς Οδού και της πλ. Ομονοίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
*Αθηνάς, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Σοφοκλέους και της Πλ. Ομονοίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
*Πλ. Ομονοίας.
*Σταδίου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
*Πλ.Συντάγματος.
*Φιλελλήνων, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
*Λ.Αμαλίας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
*Λ.Συγγρού, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αθ.Διάκου και της Λ.Αμαλίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
*Λ.Βασ.Κων/νου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Β.Αλεξάνδρου και της Λ.Βασ.Όλγας στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Καλλιθέα, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
*Λ.Βασ.Όλγας, σε όλο το μήκος της.
*Λ.Βασ.Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ των Λεωφόρων Βασ. Κων/νου και Αμαλίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

Παλαιότερα άρθρα: