«Κωνσταντίνου και Ελένης»: Μάνθος Φουστάνος και Πέγκυ Καρρά ξανά μαζί μετά από 21 χρόνια (pic)

Διαβάστε επίσης

Έχουν περάσει 21 χρόνια από το τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Κωνσταντίνου και Ελένης» με τον Χάρη Ρώμα και την Ελένη Ράντου να υποδύονται δύο συγκάτοικους από άλλο πλανήτη.

Η σχέση Μάνθου και Πέγκυς, διανθισμένη από πολλά ευτράπελα, έχει μείνει στη μνήμη όλων.

Εικοσιένα χρόνια μετά από το φινάλε της σειράς, η Μαρία Λεκάκη και ο Βασίλης Κούκουρας, οι ηθοποιοί που υποδύθηκαν τους δύο ήρωες φωτογραφήθηκαν μαζί και ξύπνησαν ελπίδες και αναμνήσεις στους fans σειράς.

Η σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» υπήρξε και εξακολουθεί να παραμένει μια από τις πλέον δημοφιλείς στην ιστορία της ελληνικής ιδιωτικής τηλεόρασης, διατηρώντας ακόμα και σήμερα ευρεία κοινωνική απήχηση.

Ενδεικτικό της διαχρονικής της υψηλής δημοτικότητας, είναι ότι οι επαναπροβολές της ξεκίνησαν ήδη από το καλοκαίρι του 1999, μεταξύ των δύο σεζόν της, και μετά τη λήξη της σειράς συνεχίστηκαν επί όλα τα έτη από το 2000 έως και σήμερα, σχεδόν ανελλιπώς, με λίγες μόνο διακοπές προβολής.

Ως αποτέλεσμα, κατέχει το ρεκόρ της τηλεοπτικής σειράς που έχει προβληθεί τις πιο πολλές φορές σε επανάληψη από κάθε άλλη σειρά και συνεχίζοντας, ακόμα και τότε, να σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Επίσης, το πρωταγωνιστικό δίδυμο Ρώμας – Ράντου εξακολουθεί να θεωρείται ως ένα από τα κορυφαία σημεία αναφοράς στην ιστορία των ελληνικών κωμικών σίριαλ. Λόγω των διαρκών επαναλήψεων για πολλά χρόνια, η σειρά έχει θεωρηθεί καλτ και έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής ακόμα και σε τηλεθεατές που δεν είχαν γεννηθεί ακόμα την εποχή της αρχικής προβολής της.

Παλαιότερα άρθρα: