Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Άδωνι Γεωργιάδη (ΦΩΤΟ)

adonis
Διαβάστε επίσης

Παρουσία πολλών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας και δύο και πλέον χιλιάδων φίλων, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (15/2) η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη. Ο κ. Γεωργιάδης έφτασε στο ξενοδοχείο συνοδευόμενος από την σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου, που κέρδισε τις εντυπώσεις ενώ φίλοι του αντιπροέδρου της ΝΔ και του κόμματος κατέκλυσαν τον εσωτερικό και τον εξωτερικό χώρο του κτιρίου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Titania με μεγάλη επιτυχία και ιδιαίτερες παρουσίες όπως ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, οι βουλευτές Άννα Καραμανλή και Κωσταντίνος Καραγκούνης καθώς και ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.

Στην ομιλία που παρέθεσε ο κ. Γεωργιάδης τόνισε μεταξύ άλλων σχετικά με την πολιτική κατάσταση: “Η Ελλάδα δεν έχει χρόνο για χάσιμο. Αυτό είναι το πρόβλημα και όταν με βλέπετε να λέω ότι “θέλω εκλογές τώρα”, το λέω γιατί έχω την αίσθηση του χρόνου. Εάν περάσουν οι μέρες και οι εβδομάδες η πατρίδα θα κινδυνεύσει. Ως παράταξη έχουμε την ιστορική ευθύνη να κρατήσουμε την Ελλάδα όρθια, γιατί αυτό έκανε πάντα η παράταξή μας. Η παράταξή μας έβαλε την Ελλάδα στην Ευρώπη, η παράταξή μας κράτησε την Ελλάδα στην Ευρώπη και η παράταξή μας θα κρατήσει την Ελλάδα στην Ευρώπη”.

Εικόνα1

Εικόνα13

 Εικόνα3

 Εικόνα21

Εικόνα22

Εικόνα6

Εικόνα10

Εικόνα15

Παλαιότερα άρθρα:

Μία απάντηση στο “Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Άδωνι Γεωργιάδη (ΦΩΤΟ)”

Σχολιάστε