Κορωνοϊός: Nέο διάγγελμα Μητσοτάκη το απόγευμα

Διαβάστε επίσης

Νέο τηλεοπτικό διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για το θέμα του κορωνοϊού, ανακοινώθηκε πριν από λίγο. Σήμερα Τρίτη, στις 17:00, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα απευθυνθεί με τηλεοπτικό μήνυμα προς τους πολίτες, για τις εξελίξεις στο σοβαρό πρόβλημα του κορωνοϊού, αναφέρει το γραφείο Τύπου.

Το διάγγελμα θα γίνει μια ώρα νωρίτερα από την ημερήσια ενημέρωση του ΕΟΔΥ για τα κρούσματα στη Ελλάδα και την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα. Σύμφωνα με πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός αναμένεται να απευθύνει σήμερα έκκληση στους πολίτες να τηρούν και να στηρίξουν τις αποφάσεις που λαμβάνονται και θα στείλει αυστηρό μήνυμα για τον αυτοπεριορισμό όλων.

Θα αναφερθεί επίσης στην οικονομία και στις αποφάσεις του Εurogroup, αλλά όπως μαθαίνω αύριο θα ανακοινωθούν τα μέτρα στήριξης από υπ. Οικονομίας και Ανάπτυξης γιατί θα προηγηθεί σήμερα η τηλεδιάσκεψη του ευρωπαϊκού συμβουλίου. Θα αναφερθεί στο ιατρικό προσωπικό και όλες τις υπεράνθρωπες προσπάθειες τους και επίσης, έχει σκοπό να απευθύνεται συχνά στους πολίτες πιθανόν με ένα διάγγελμα την εβδομάδα.

Παλαιότερα άρθρα: