Κως: Νεότερα για την υγεία των 4 τραυματιών του σεισμού

Διαβάστε επίσης

Νεώτερες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας των τραυματιών του σεισμού στην Κω που νοσηλεύονται στο ΠΑΓΝΗ, έδωσε η διοίκηση του Νοσοκομείου.

Σύμφωνα με τον Διοικητή του νοσοκομείου κ. Γιάννη Τασσόπουλο, ο άνδρας, 21 ετών, Σουηδικής υπηκοότητας εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), έχει ξυπνήσει, είναι σε ήπια καταστολή σε βελτιούμενη κατάσταση. Αναμένεται να υποβληθεί σε ορθοπεδικό χειρουργείο στο δεξί του χέρι.

Ο 23χρονος άνδρας Νορβηγικής υπηκοότητας νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), η κλινική του κατάστασή είναι σημαντικά βελτιωμένη και αναμένεται εντός της ημέρας να μεταφερθεί στην ορθοπεδική κλινική του νοσοκομείου μας.

Ο 37χρονος άνδρας Ελληνικής υπηκοότητας με τραύμα στον δεξί οφθαλμικό κόγχο, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην οφθαλμολογική κλινική για παρακολούθηση.

Η  28χρονη, Ελληνικής υπηκοότητας εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην ορθοπεδική κλινική, ενώ η κατάστασή της χαρακτηρίζεται καλή. Εφόσον οι σημερινές εξετάσεις είναι καλές, αναμένεται σύντομα να λάβει εξιτήριο.

 

Παλαιότερα άρθρα: