Κώστας Δόξας : Αποχωρεί από το Your Face Sounds Familiar μετά τις καταγγελίες ~ Η ανακοίνωση του

Διαβάστε επίσης

Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει την αποχώρηση του Κώστα Δόξα από το «Your Face Sounds Familiar – All Star», «για προσωπικούς λόγους.»

«Σας ενημερώνουμε ότι το επεισόδιο της Κυριακής, 7 Μαρτίου, είναι μαγνητοσκοπημένο», σημειώνει η ανακοίνωση του καναλιού του Αμαρουσίου. Είχε προηγηθεί η επιστολή του καλλιτέχνη, του κατά κόσμον «Κώστα Δείξιμου» που ενημέρωνε ότι αποχωρεί από το ριάλιτι για επικεντρωθεί «στην αποκατάσταση της αλήθειας».

Η πρώην σύζυγος του Κώστα Δόξα, Μαρία Δεληθανάση, είχε νωρίτερα κάνει μία δημόσια ανάρτηση στο Instagram καταγγέλλοντας κακοποίηση με μία φωτογραφία όπου το πρόσωπό της φαίνεται μελανιασμένο. Σύμφωνα με δημοσίευμα, η κα Δεληθανάση έχει καταθέσει μήνυση.

Ο Κώστας Δόξας απάντησε στις κατηγορίες της πρώην συζύγου του κάνοντας λόγο για κατευθυνόμενη δημοσίευση, που έγινε συνειδητά, με μοναδικό σκοπό να τον διασύρει, αλλά και να τον πλήξει προσωπικά και επαγγελματικά.

Η ανάρτηση της πρώην συζύγου του Κώστα Δόξα

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Κώστα Δόξα

«Με έντονη αγανάκτηση, αλλά και θλίψη πληροφορήθηκα για δημοσιεύματα σχετικά με τους ισχυρισμούς της πρώην συζύγου μου εναντίον μου.

Αγανάκτηση, γιατί η πραγματικότητα απουσιάζει παντελώς από τη συγκεκριμένη κατευθυνόμενη δημοσίευση, που έγινε συνειδητά, με μοναδικό σκοπό να με διασύρει, αλλά και να με πλήξει προσωπικά και επαγγελματικά, επιλέγοντας καίρια το χρονικό σημείο δημοσίευσης: αμέσως μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη πρώτη εμφάνισή μου σε τηλεοπτικό show και μάλιστα μετά από έναν δύσκολο χρόνο ανεργίας μου.

Απουσιάζει, βέβαια και η αναφορά στις ήδη εκδοθείσες δικαστικές αποφάσεις που χαρακτηρίζουν την πρώην σύζυγό μου ως έχουσα “αλλοπρόσαλη, ανώριμη και ανασφαλή συμπεριφορά”, καθώς και οι παράλογες οικονομικές απαιτήσεις που έχει εγείρει εναντίον μου, οι οποίες υποβόσκουν των ανωτέρω.

Θλίψη, για τα μέσα που μετέρχεται, αλλά και γιατί ανάμεσα σε όλα αυτά βρίσκεται η ανήλικη κόρη μας.

Αρνούμαι να συμμετέχω σε αυτό το “παιχνίδι”, σεβόμενος κυρίως, αλλά και για την προστασία της κόρης μας, όσο και της ίδιας της πρώην συζύγου μου από συμπεριφορές που δεν την τιμούν, δηλώνοντας ότι θα κάνω οτιδήποτε και θα στραφώ κατά οιουδήποτε, προσπαθεί να σπιλώσει την τιμή και την υπόληψή μου.

Συγχρόνως, σας καλώ να αποσύρετε τη συγκεκριμένη δημοσίευση, αλλά και να απόσχετε από οιαδήποτε αναδημοσίευση, δήλωση, σχόλιο ή ανακοίνωση αναφορικά με τα επίμαχα δημοσιεύματα και τις δικαστικές διενέξεις εμού και της πρώην συζύγου μου, που η έκβασή τους θα κριθεί από τη Δικαιοσύνη και μόνο.

Αθήνα 5.3.2021

Κωνσταντίνος Δείξιμος»

Η επιστολή του Κώστα Δόξα για την αποχώρηση του από το ριάλιτι του ΑΝΤ1

 

Παλαιότερα άρθρα: