Κύκλος Σάκη Ρουβά: «Μυθεύματα όσα γράφονται για το 40% της Νιτσιάκος»

Διαβάστε επίσης

Κύκλοι του πασίγνωστου και πολυαγαπημένου Έλληνας τραγουδιστής-παρουσιαστής σχολίασε, αποκλειστικά στο Rizopoulos Post, για την υποθέση που φέρει τον ίδιο να έχει εξαγοράσει το 40% της εταιρείας Θ. ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ ΑΒΕΕ, λέγοντας ότι ουδέποτε υπήρξε τέτοιο ζήτημα και πως ότιδήποτε έχει γραφτεί αποτελεί προϊόν της φαντασίας αυτών που δημοσίευσαν την είδηση.

Η διάψευση του κύκλου του τραγουδιστή έρχεται και «δένει» μαζί με τη διάψευση από την οικογένεια Νιτσιάκου, η οποία εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: «Αναφορικά με δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, η οικογένεια Νιτσιάκου επιθυμεί να διευκρινίσει ότι ουδεμία συζήτηση με οποιοδήποτε πρόσωπο δεν έχει πραγματοποιήσει που να αφορά πώληση ποσοστού της εταιρείας Θ. ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ ΑΒΕΕ και ότι κάτι τέτοιο ουδέποτε ήταν στις προθέσεις της».

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγους μήνες προχώρησε στην ίδρυση ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «SK Κτηνοτροφική» με διάρκεια 50 έτη και αρχικό μετοχικό κεφάλαιο 24.000 ευρώ.

Όπως είναι γνωστό, μέσα στο καλοκαίρι θα ολοκληρωθεί η κατασκευή υπερσύγχρονης μονάδας πράσινης ενέργειας για την παραγωγή ρεύματος από βιοαέριο στην περιοχή της Καρδίτσας, όπου ο τραγουδιστής έχει αγοράσει έκταση 37 στρεμμάτων.

Παλαιότερα άρθρα: