Λαζαρίδης: Δεν υπάρχει μεγαλύτερο ψέμα από την καθαρή έξοδο από τα μνημόνια

Διαβάστε επίσης

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερο ψέμα της κυβέρνησης από τη δήθεν “καθαρή έξοδο” από τα μνημόνια το 2018», τόνισε ο Μακάριος Λαζαρίδης σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

«Και δεν υπάρχει καθαρή έξοδος», συνέχισε ο σύμβουλος επικοινωνίας του προέδρου της ΝΔ, διότι έχουν ψηφιστεί μέτρα «ύψους 5,1 δισ. ευρώ για το 2019 και το 2020 με μείωση των συντάξεων και μείωση του αφορολόγητου».
Αναφερόμενος στις προτάσεις της ΝΔ, υπογράμμισε: «Είμαστε σοβαρό κόμμα. Δεν είμαστε ΣΥΡΙΖΑ να λέμε ότι θα σκίσουμε τα μνημόνια. Οτιδήποτε καταθέτουμε είναι απολύτως κοστολογημένο. Προτείνουμε μείωση φόρων, μείωση δαπανών και έναν καλύτερο και λειτουργικό δημόσιο τομέα, φιλικό στους πολίτες και τις επιχειρήσεις».

Μιλώντας για τις διαφορές στην πολιτική ανάμεσα στη σημερινή κυβέρνηση και μια νέα κυβέρνηση της ΝΔ, ο κ. Λαζαρίδης ανέφερε: «Εμείς δεν θα καθυστερούσαμε την επένδυση στο Ελληνικό. Ούτε στις Σκουριές. Θα φέρναμε νέες επενδύσεις και δουλειές».

Για την επίσκεψη του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο κ. Λαζαρίδης τόνισε: «Δυστυχώς, η πατρίδα μας δεν κέρδισε απολύτως τίποτα. Δεν έχουμε καταλάβει ποιος ήταν ο στόχος και γιατί έγινε τη δεδομένη χρονική στιγμή η επίσκεψη».

«Ο κ. Ερντογάν», ανέφερε ο κ. Λαζαρίδης, «ήρθε στο Προεδρικό Μέγαρο και αμφισβήτησε τη Συνθήκη της Λωζάνης. Η προετοιμασία που υπήρξε από την πλευρά της κυβέρνησης δεν ήταν αυτή που έπρεπε να είναι. Εμείς πιστεύουμε στη σύσφιξη των ελληνοτουρκικών σχέσεων, στη βάση του διεθνούς δικαίου και των διεθνών Συνθηκών».

Παλαιότερα άρθρα: