Λέκτορας ανατομίας τα πέταξε όλα και έμεινε γυμνός μπροστά στους φοιτητές του (BΙΝΤΕΟ)

abs-coach-handsome-hot-Favim.com-2380099
Διαβάστε επίσης

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι φοιτητές στο Dagestan State Medical Academy όταν ο λέκτορας ανατομίας έβγαλε τα ρούχα του και έμεινε εντελώς γυμνός.

Στο βίντεο που τράβηξαν οι μαθητές του φαίνεται να περιπλανιέται στην αίθουσα ενώ πολλοί είναι εκείνοι οι νέοι που φεύγουν τρέχοντας. Ο Kamil Magomedov περπατά ανενόχλητος στην αίθουσα διαλέξεων σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

“Στο είπα ότι είναι τρελός. Σίγουρα θα απολυθεί μετά από αυτό. Κορίτσια, μη τον κοιτάται”, ακούγεται να λέει ένας από τους φοιτητές. “Δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε τι συμβαίνει. Άρχισε να βγάζει τα ρούχα του χωρίς προειδοποίηση και μετά έμεινε εντελώς γυμνός”, δήλωσε φοιτητές στα ρωσικά μέσα ενημέρωσης. “Δεν φορούσε ούτε τα εσώρουχά του. Για να είμαι ειλικρινής δεν ήξεραν τι να κάνουν, τα κορίτσια έτρεχαν τρομαγμένα και μόνο τότε έβαλε ξανά το παντελόνι του”, συμπλήρωσε.

Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί για ποιο λόγο ο καθηγητής, που έδινε διάλεξη για τη μικροσκοπική ανατομία, έβγαλε τα ρούχα του. Οι αξιωματούχοι υποστηρίζουν πως ο καθηγητής, που εργάζεται στο εκπαιδευτικό ίδρυμα 10 χρόνια, θα απολυθεί μετά το ανάρμοστο περιστατικό.

Πηγή: dailymail.co.uk

Παλαιότερα άρθρα:

9 απαντήσεις στο “Λέκτορας ανατομίας τα πέταξε όλα και έμεινε γυμνός μπροστά στους φοιτητές του (BΙΝΤΕΟ)”

  1. 848370 912162You will notice several contrasting points from New york Weight reduction eating plan and every one one may be helpful. The first point will probably be authentic relinquishing on this excessive. shed weight 839744

Σχολιάστε