Λευτέρης Λαζάρου: Όσα είπε για το μενού που ετοίμασε στο επίσημο στο Προεδρικό Μέγαρο

Διαβάστε επίσης

Για το δείπνο που εμπνεύστηκε κι ετοίμασε στους υψηλούς προσκεκλημένους που έδωσαν το «παρών» στο Προεδρικό Μέγαρο με αφορμή τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821 μίλησε ο Λευτέρης Λαζάρου στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!».

Ο καταξιωμένος σεφ έδωσε όλες τις λεπτομέρειες για το μενού που ετοίμασε, γεμάτο από αρώματα και γεύσεις Ελλάδας.

«Ήταν πολύ σημαντικό αυτό το δείπνο γιατί ήταν σημαντική ημέρα για όλη την Ελλάδα. Το να σε επιλέγει η πρώτη πολίτης της χώρας σου, η κυρία Πρόεδρος για να μαγειρέψεις σε αυτό το επετειακό δείπνο νομίζω πως είναι πολύ σπουδαίο και το καλό για όλους μας είναι ότι πήγε πάρα πολύ καλά.

Ο στόχος μου ήταν να μαγειρέψω όσο περισσότερη Ελλάδα χωρούσε μέσα στα πιάτα. Όλα τα πιάτα πήγαν περίφημα και το καθένα είχε τον δικό του χαρακτήρα και τη δική του γευστική νότα» πρόσθεσε με ενθουσιασμό ο αγαπημένος σεφ. Το πιο σπουδαίο για μένα είναι ότι ανταποκρίθηκα σε αυτό τον ρόλο που καλέστηκα να αναλάβω, με ότι καλύτερο μπορούσα να κάνω για την χώρα μας.

Κυρίαρχο υλικό στο χθεσινό μενού ήταν το ψάρι και από την αρχή ήταν ξεκάθαρο ότι θα μαγειρέψουμε θαλασσινά. Απλά περιμέναμε τον τελικό κατάλογο των καλεσμένων για να δούμε τις διατροφικές αλλεργίες», ανέφερε ο Λευτέρης Λαζάρου.

Παλαιότερα άρθρα: