Ληστές στα Πετράλωνα πέταγαν τα κοσμήματα στο δρόμο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαβάστε επίσης

Διαφορετική τροπή,από αυτήν που περίμεναν οι δράστες, πήρε η ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στα Πετράλωνα χτες τα ξημερώματα αφού για να ξεφύγουν από τους αστυνομικούς που τους καταδίωκαν πέταγαν δεξιά και αριστερά τις σακούλες με τα κλοπιμαία.

Η ληστεία έγινε, όπως αναφέρει το newsit, στην οδό Νεφέλης στην περιοχή των Πετραλώνων περίπου ένα τέταρτο πριν από τις τρείς το πρωί. Οι διαρρήκτες που είχαν βάλει στόχο το κοσμηματοπωλείο άδειασαν τις προθήκες και μάλιστα στο βίντεο-ντοκουμέντο φαίνεται καθαρά ο ένας από τους τρείς δράστες να βάζει τα γάντια και να κάνει το σταυρό του λίγα λεπτά πριν αρπάζει τα κοσμήματα.

Μετά από λίγο οι ληστές έγιναν αντιληπτοί από τους αστυνομικούς και από άνδρες της ασφάλειας οι οποίοι άρχισαν να τους καταδιώκουν. Τότε για να αποπροσανατολίσουν την αστυνομία άρχισαν να πετάνε τα χρυσαφικά στο δρόμο, τα οποία μάζεψαν οι αστυνομικοί, και έτσι κατάφεραν να εξαφανιστούν στους γύρω δρόμους.

Ανάστατοι αλλά και φοβισμένοι είναι οι κάτοικοι των Πετραλώνων μετά το χθεσινό γεγονός καθώς τα περιστατικά διαρρήξεων έχουν αυξηθεί τον τελευταίο καιρό.

Αξίζει να αναφερθεί ότι λίγες ώρες νωρίτερα παρόμοια ληστεία έγινε σε κοσμηματοπωλείο στην Καλλιθέα. Οι δύο δράστες χτύπησαν με όπλο τον ιδιοκτήτη, τον οποίο και άφησαν αιμόφυρτο, και άρπαξαν τα κοσμήματα. Η αστυνομία εξετάζει το γεγονός να είναι οι ίδιοι δράστες και στις δύο ληστείες και να ανήκουν σε κύκλωμα που κλέβει χρυσαφικά, ρολόγια και τα διοχετεύει σε παράνομα ενεχυροδανειστήρια για να πάρει μετρητά.

Παλαιότερα άρθρα: