Λοβέρδος: Εκτεθειμένη η κυβέρνηση για το λαθρεμπόριο τσιγάρων

tsig4
Διαβάστε επίσης

Το ουκρανικό πλοίο το οποίο είχε φορτίο 2.047 χαρτοκιβώτια τσιγάρα και παραμένει ακινητοποιημένο στην Παλαιόχωρα Χανίων, βρέθηκε για ακόμα μια φορά στο στόχαστρο του Ανδρέα Λοβέρδου.

Εστιάζοντας στις δηλώσεις του Παναγιώτη Κουρουμπλή ο Ανδρέας Λοβέρδος τόνισε: «Ταυτοχρόνως, ούτε και στην απάντησή του ο Υπ. Ναυτιλίας δηλώνει να έχει εκδηλωθεί το ενδιαφέρον της εξαγωγικής εταιρείας από το Μαυροβούνιο για το εμπόρευμα που απέστειλε. Εμπόρευμα λοιπόν ελληνικής καπνοβιομηχανίας, όπως μας επιβεβαίωσε το υπουργείο Οικονομικών, μένει στα αζήτητα. Οι εξαγωγείς χάθηκαν και οι εισαγωγείς δηλώνουν πως δεν έχουν ιδέα! Κάποιες εκατοντάδες εκατομμύρια μένουν στον αέρα!».

Ο κ. Λοβέρδος παράλληλα επεσήμανε ότι από τις απαντήσεις όλων των συναρμόδιων υπουργών προκύπτουν «ισχυρότατες ενδείξεις που συγκροτούν τον ορισμό της λαθρεμπορίας» και πρόσθεσε πως κατά την εκτίμησή του οι ενδείξεις αυτές συμπληρώνονται και από τις υπόλοιπες εξίσου ισχυρές ενδείξεις που έχουν καταγράψει οι τελωνειακές αρχές, περί ανασφάλιστου εμπορεύματος, ύποπτης όψης του εμπορεύματος κλπ.

Επίσης ζητά από τον Παναγιώτη Κουρουμπλή να απαντήσει στα εξής:

  • Με ποια στοιχεία απέκλεισε την λαθρεμπορία σε ραδιοφωνική συνέντευξή του;
  • Τι ακριβώς εννοούσε όταν, απαντώντας στις απλές και ήπιες αρχικές μας ερωτήσεις, μας έλεγε πως θα τρίβουμε τα μάτια μας!

«Συλλογικά η Κυβέρνηση στο θέμα του λαθρεμπορίου τσιγάρων είναι εκτεθειμένη. Και τα κίνητρά της σιγά σιγά γίνονται προφανή» αναφέρει στο τέλος της γραπτής του δήλωσης.

Παλαιότερα άρθρα:

Μία απάντηση στο “Λοβέρδος: Εκτεθειμένη η κυβέρνηση για το λαθρεμπόριο τσιγάρων”

  1. 400784 668508Wow, great blog layout! How long have you been blogging for? you make blogging look simple. The overall appear of your internet web site is great, let alone the content material! 869858

Σχολιάστε