Με επιτυχία συνεχίζεται η πρωτοβουλία «Σκέψου φυσικά και… social»

Διαβάστε επίσης

Με εντυπωσιακή επιτυχία συνεχίζεται η πρωτοβουλία “Σκέψου φυσικά και social” που διοργανώνει η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία i-Dialogue, υπό την αιγίδα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ) και με την υποστήριξη της ΔΕΠΑ.

Επαγγελματίες από το χώρο των Social Media, του Digital Promotion, του Marketing και της Επικοινωνίας μοιράζονται τις γνώσεις τους καθώς και «μυστικά» τους, προκειμένου να βοηθήσουν τους συμμετέχοντες να κατανοήσουν σε βάθος ότι τα Social Media έχουν γίνει πλέον ένα ισχυρό Business Tool.
Μιλώντας στον «Αθήνα 9.84» και τη δημοσιογράφο Καλλιόπη Ασλανίδου, ο Ζαχαρίας Λουδάρος, τόνισε μεταξύ άλλων: «Είμαστε ενθουσιασμένοι καθώς στις έξι ημερίδες που πραγματοποιήθηκαν μέχρι τώρα με τη γενναιόδωρη υποστήριξη της ΔΕΠΑ και την ευγενική φιλοξενία του ΕΒΕΑ συμμετείχαν πάνω από 300 εκπρόσωποι πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων καθώς και ελεύθεροι επαγγελματίες. Έθεσαν ερωτήματα, πήραν απαντήσεις, έλυσαν απορίες και πήραν γνώσεις και πληροφόρηση από καταξιωμένους επαγγελματίες στο χώρο του socialmediamarketing. Το ενδιαφέρον είναι διαρκώς αυξανόμενο κι αυτό δείχνει την προστιθέμενη αξία των socialmedia στην προσπάθεια επίτευξης επιχειρηματικών στόχων που σχετίζονται με την αναγνωρισιμότητα και τις πωλήσεις. Το ενδιαφέρον αυτό είναι για μας πηγή ενθάρρυνσης να συνεχίσουμε και να διευρύνουμε την πρωτοβουλία που πήραμε. ».

Το επόμενο ραντεβού του “Σκέψου φυσικά και social” είναι το Σάββατο 28.2.2015 στις 10 π.μ στην αίθουσα του 8ου ορόφου του ΕΒΕΑ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη μετά από δήλωση συμμετοχής στην ιστοσελίδα http://www.socialbiz.gr

 

Παλαιότερα άρθρα: