Μεγάλη έκρηξη σε Everest στην πλ. Βικτωρίας, 5 τραυματίες – 1 αγνοούμενος

Διαβάστε επίσης

Πέντε τραυματίες και ένας αγνοούμενος είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός από την έκρηξη που σημειώθηκε λίγο πριν τις 9:30 το πρωί στο κατάστημα Everest στην πλατεία Βικτωρίας.

Τέσσερις από τους τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» και ο πέμπτος στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, ενώ το αγνοούμενο άτομο εγκλωβίστηκε στο υπόγειο του καταστήματος, με την κατάσταση του να είναι άγνωστη για την ώρα, καθώς αναμένεται η ολοκλήρωση της επιχείρησης της πυροσβεστικής.

Αμέσως μετά την έκρηξη εκδηλώθηκε φωτιά στο υπόγειο. Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή, ενώ αυτή την στιγμή επιχειρούν είκοσι πυροσβέστες με οκτώ οχήματα.

Η έκρηξη σημειώθηκε κατά τη διάρκεια εργασιών ηλεκτροσυγκόλησης στο χώρο του υπογείου, ενώ έχουν σημειωθεί καταστροφές σε παρακείμενα καταστήματα και στη στάση του μετρό που βρίσκεται απέναντι.

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε: «Η έκρηξη ήταν τεράστια, επικράτησε πανικός. Καθόμουν στο γραφείο μου και μόλις έγινε η έκρηξη τρανταχτήκαμε όλοι απέναντι. Μας είπαν ότι έγινε έκρηξη στο υπόγειο του καταστήματος από φιάλη».

Παλαιότερα άρθρα: