Μειώνεται η διαφορά Χίλαρι – Τραμπ 9 μέρες πριν τις εκλογές

hilar_trump
Διαβάστε επίσης

Εννέα ημέρες πριν από τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ μειώνεται η διαφορά μεταξύ των δύο υποψηφίων για τον προεδρικό θώκο, της Χίλαρι Κλίντον και του Ντόναλντ Τραμπ.

Η ψαλίδα μεταξύ των δύο υποψηφίων έκλεισε μετά τις νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση των email της υποψήφιας των Δημοκρατικών. Οι Δημοκρατικοί δεν κρύβουν την δυσφορία τους για τον διευθυντή του FBI που έβαλε φωτιά στην προεκλογική εκστρατεία ανοίγοντας εκ νέου την υπόθεση των email της Χίλαρι Κλίντον.

Ο Επικεφαλής του FBI, Tζέιμς Κόμει, απαίτησε να ανοίξει ξανά η έρευνα που αφορά τα προσωπικά e-mail της Χίλαρι Κλίντον, ενώ οι εκλογές πραγματοποιούνται σε λίγες μόνο ημέρες.

Το αμερικανικό δίκτυο CNN, σε αντίστοιχο άρθρο του, τοποθετεί στο στόχαστρο τον Κόμει για πολιτική σκοπιμότητα, ενώ αναρωτιέται εάν ήρθε η ώρα απόσυρσης του αξιώματός του. Ο Χάρι Ρίντ, Ηγέτης των Δημοκρατικών στην αμερικανική Γερουσία, κατηγορεί τον Επικεφαλή του FBI για παραβίαση του Νόμου καθώς θεωρεί πως η εκ νέου έρευνα των προσωπικών e-mail της Χίλαρι θα επηρεάσει τις εκλογές.

Την ίδια ώρα, το επιτελείο της Χίλαρι βρίσκεται σε αναστάτωση μετά την ξαφνική ανακοίνωση του FBI. Οι πρόσφατες δημοσκοπήσεις δείχνουν πως η μάχη Χίλαρι- Τραμπ θα κριθεί στο νήμα.

Παλαιότερα άρθρα:

7 απαντήσεις στο “Μειώνεται η διαφορά Χίλαρι – Τραμπ 9 μέρες πριν τις εκλογές”

  1. 490185 189706Get started with wales ahead nearly every planking. Ones wales truly are a compilation of huge planks 1 specific depth advisors undoubtedly is the identical to the entire hull planking however with even bigger density to successfully thrust outward beyond the planking. planking 585933

  2. 531313 324601Jeden Tag stellt man sich die Frage Was Koche Ich Heute?! Zerbrechen Sie sich nicht den Kopf, besuchen Sie uns am besten direkt auf unserer Webseite uns lassen Sie sich inspirieren 744019

Σχολιάστε