Μελβούρνη: Όχημα έπεσε πάνω σε πεζούς – 15 τραυματίες

Διαβάστε επίσης

Όχημα έπεσε πάνω σε πεζούς πριν λίγη ώρα σε κεντρικό δρόμο της Μελβούρνης.

Συγκεκριμένα, 15 άτομα τραυματίστηκαν όταν άγνωστος άνδρας τους παρέσυρε με το αυτοκίνητό του κοντά στον σταθμό Φλίντες της Μελβούρνης.

Μετά από μία καταδίωξη από τις αρχές, ο δράστης συνελήφθη. Λίγη ώρα αργότερα η αστυνομία της Βικτόρια ανακοίνωσε ότι συνέλαβε έναν ακόμη άνδρα για το περιστατικό.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυκλοφορούν φωτογραφίες των συλληφθέντων:

Οι τραυματίες

Συνολικά το λευκό αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε 15 άτομα.  13 εξ’ αυτών μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ανάμεσά τους και ένα παιδί προσχολικής ηλικίας, με χτύπημα στο κεφάλι.

Σε δύο ακόμη άτομα παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στον τόπο του συμβάντος και δεν χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

Οι μαρτυρίες

«Ακούσαμε ένα θόρυβο και είδαμε αυτό το λευκό αυτοκίνητο να παρασύρει τους πάντες» περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας στον τοπικό σταθμό 3AW.

Αυτόπτης μάρτυρας μιλώντας στο Sky News είπε ότι το όχημα δεν φάνηκε να φρενάρει πριν πέσει πάνω στους πεζούς. Οπως είπε ο ίδιος το όχημα ήταν ένα λευκό SUV.

Μια άλλη γυναίκα που δουλεύει σε κοντινό κατάστημα, μιλώντας στο σταθμό 3AW, είπε ότι άκουσε φωνές πριν δει ανθρώπους να τρέχουν παντού και προς πάσα κατεύθυνση.

Μια άλλη αυτόπτης μάρτυρας, εργαζόμένη σε κοντινό εστιατόριο, είπε ότι άκουσε φωνές και αμέσως είδε ανθρώπους να εκτοξεύονται στον αέρα.«Ακούγαμε χτυπήματα, οι άνθρωποι έτρεχαν να σωθούν».

 

Παλαιότερα άρθρα: