«Μένουμε Σπίτι» και Netflix: Τι να δείτε αυτό το Σαββατοκύριακο

Διαβάστε επίσης

Μεγάλη Παρασκευή σήμερα και συνεχίζουμε να #μένουμε σπίτι, συνεπώς έφτασε η ώρα για τις προτάσεις αυτό το Σαββατοκύριακο στο Netflix. Στις 10:00 το πρωί κατέφτασαν νέες ταινίες αλλά και σειρές, καθώς και το καινούριο ριάλιτι της πλατφόρμας Too Hot To Handle.

Πάμε να τα δούμε αναλυτικά;

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ

17.04.2020
El dragón / Ο Δράκος Η Επιστροφή ενός Πολεμιστή – Season 2
Μια απόπειρα ανατροπής του αρχηγού ενός καρτέλ ναρκωτικών φέρνει τον Μιγκέλ, χρηματιστή στο Τόκιο, πίσω στη γενέτειρα του στο Μεξικό. Μια γιορτή μετατρέπεται σε τραγωδία.

17.04.2020
#blackAF – Season 1
Ο Κένια Μπάρις και η οικογένειά του διαχειρίζονται σχέσεις, φυλετικά θέματα και θέματα κουλτούρας, καθώς και την πρόσφατη επιτυχία τους, σε αυτήν την κωμική σειρά.

17.04.2020
Hasmukh / Χάσμουκ (2020)
Η μεγάλη ευκαιρία ενός συνεσταλμένου επαρχιώτη κωμικού παίρνει σκοτεινή τροπή όταν συνειδητοποιεί ότι για να διατηρήσει τη λάμψη του επί σκηνής πρέπει να διαπράξει φόνο.

18.04.2020
Hyena / Ύαινα – Season 1
Η Τσανγκ Γκέουμ-Τζα είναι μια γυναίκα που ξέρει να ελίσσεται προκειμένου να αναρριχηθεί στον κόσμο των δικηγόρων. Θα χρησιμοποιήσει κάθε σεξουαλικό τέχνασμα για να βγάλει χρήματα, όσο κακό κι αν είναι το μέσο. Ο Γιουν Χι-Τσε γεννήθηκε προνομιούχος. Είναι ένας κορυφαίος δικηγόρος με ένα ανυπέρβλητο εγώ. Διανύει το απόγειο της δόξας του. Οι δύο αυτοί ήρωες δεν έχουν τίποτα κοινό, αλλά μεταμορφώνονται σε ύαινες στην υπηρεσία των πρωτοκλασάτων πελατών τους.

REALITY

17.04.2020
Too Hot to Handle – Season 1
Σε μια παραδεισένια ακτή, σέξι εργένηδες γνωρίζουν σέξι εργένισσες κι αντιμετωπίζουν μια πρόκληση αποχής από το σεξ με έπαθλο 100.000 δολάρια. Θα νικήσει ο πειρασμός;

Παλαιότερα άρθρα: